-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
natro'yu kesinlikle tavsite etmem.4 senedir natro kullanıyorum.hiç memnun değilim.
o zaman niye 4 sene kullandın dersen, ordan başlamıştım işe taşımak zor geldi.destek falan geç cevap veriyorlar en az 5 saati göze al.
natrıo isim yapmış ama beş para etmez.sınırsız olacağına özellikleri kısıtlı olsun.ama adam gibi olsun...natroya bulaşmayın derim.ben bulaştım en sonunda ağzımı bozdurdular.
gazeteciyim dedim.ve gazeteci olduğumuda bildikleri için müdür yardımcısı aradı.hiç hoş konuşmadım...bana bile sorun bizden kaynaklanmıyor dedi.ama 4 senedir hangi siteyi kursam lanet okudum hep..natroya bulaşmayında kime bulaşırsanız bulaşın...benden dost tavsiyesi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bende kullanıyorum gayet iyi.
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Speed.net.tr tavsiye ederim, ya da guzel.net.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş tavsiye hosting dememiş, netinternet nasıldır demiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro Türkiye'de sektörün öncülerindendir ve gayet kalitelidir. Yukarıda bir arkadaş 5 saatten önce cevap vermezler demiş fakat öyle bir şey yok, en geç 40 daikada cevap veriyorlar, o da sorunu araştırdıkları zamanlarda bu kadar gecikiyor. Bir şey söylemek istiyorum bir de, Natro buradaki bir çok kişi ile aynı yaştadır, bugün hostçuyum diye dolaşan bir çok kişi Natro host satarken kısa pantolonla dolaşıyordur.. Yani çamur atmadan önce düşünün, ilk kirlenen elleriniz olacaktır. :)
Net İnternet, Natro kadar köklü bir geçmişe sahip değil, fakat kısa sürede Türkiye'nin en iyileri arasında konuşulmaya başladı. Hizmetlerinin kalitesinden şüphem yok. Velhasılı kelam sunucu hizmetlerinde Net İnternet, ancak hosting hizmetlerinde Natro hosting tek geçerim. Bu arada Net İnternet başlangıç seviyesinde hosting destek hizmeti vermiyor diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Sistem Yöneticisi
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Referans olan herkese teşekkür ederiz. Tüm çabamız sizler için en iyi hizmeti sunmaktır. Bu nedenle yıllardır yatırım yaparak 0 kesinti ile 0 sorun ile çalışabilen bir alt yapı oluşturmaya çalışıyoruz.
Ancak bir ricam olacak, bizim firmamızı başka bir firma ile kıyaslarken, diğer firmaları karalayıcı, küçük düşürücü, ticari itibarına zarar verici yorumlar yapmazsanız sevinirim.
Teşekkürler.
4 kişi bu mesajı beğendi.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam öneriyiorum 4 aydır netinternet ile çalşmaktayım. gece aradım hemen bir yetkili çıktı işimi haleti. ben aylık 20 tl veriyorum sınırsız hosting paketi kulanıyorum gerçekten iyi çalışıyorlar
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen katılıyorum. Turhost iyidir. Tavsiye ederim...
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"