lostyazilim
tr.link

Sandbox'a Girmişim! Acil Yardım!

22 Mesajlar 3.411 Okunma
acebozum
tr.link

medam medam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
hocam o siteyi unut artık başka domain ile devam etmeye bak google bu cezayı verdiği zaman süre vermiyor benim site 2 senedir çıkmadı, temayı değiştirdim içeriği değiştirdim link kastık olmadı olmuyorda çok büyük sitesi olan arkadaşımda var onun kide çıkmadı sandboxu da anlaman için site ismini googlede arattır çıkmıyor ise sandbox olasılığı yüksek bide şöyle anlayabilirsin yazdığın bir yazıda örneğin kaçıncı sayfadaydın şimdi nerdesin genelde 5 ci sayfa oluyor bunada 5 sayfa cezası diyorlar geçmiş olsun

elektronikssl
webimgo

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
ilk 2-3teydim eurovision 2013 diye aratınca

https://pirilancer.com/freelancer-ara

esocials esocials Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

cambazoglu adlı üyeden alıntı

İmzamdaki sitem sandboxa düşmüş..Ne yapabilirim.Hatam nedir.Acil yardım edin arkadaşlar

Ek Olarak: Bir arkadaş siteyi inceleyip yardım edebilir mi?

yav hocam bu arada sandbox a düştüğünü nerden çıkardın ki ben anlamadım.mantık olarak google aramaya site:http://2013eurovision.blogspot.com/ yazdığın zaman 3400 küsür indexin çıkıyor.bence boşuna sıkıntı yapıyorsun gibi sanki.emin misin sandbox a düştüğünden?

• Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
emin değilim ama eurovision 2013 yazınca 1. ve 2. site wikipedia çıkıyordu 3. benim site çıkıyordu ama şimdi eurovision 2013 yazsam çıkmıyor.2 ündür yazdığım yazılar indexlenmiyor...mesela bugün Eurovision 2013 İsveç'e Uğursuzluk Getirecek! yazısını yazdım yandex anında indexledi ama google indexlemiyor...

wmaraci
wmaraci

GsliKahraman GsliKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci :)
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 761 / 199
  • Ticaret 2, (%100)
sandboxta değilsin sadece google ufak bi ceza kesmiş olabilir veya başka bir problem vardır..
site:2013eurovision.blogspot.com diye bak google'da

esocials esocials Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)
bence sen sıkıntı yapma.normal bir dalgalanmadır.wmaraci nın sıra bulucusunda eurovision 2013 yazınca 51nci sırada çıkıyorsun.arada oluyor.herkese omuştur sıralamada gerileme.mesela bana google gravity nedir sorgusundan hergün 100-200 organik hit geliyordu şimdi hiç gelmez oldu.sıkma canını.kolay gelsin.

• Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)

esocials adlı üyeden alıntı

bence sen sıkıntı yapma.normal bir dalgalanmadır.wmaraci nın sıra bulucusunda eurovision 2013 yazınca 51nci sırada çıkıyorsun.arada oluyor.herkese omuştur sıralamada gerileme.mesela bana google gravity nedir sorgusundan hergün 100-200 organik hit geliyordu şimdi hiç gelmez oldu.sıkma canını.kolay gelsin.

buda 5.sayfa cezası anlamına geliyor! atta 51.sırlama (sayfa bası 10) 6.sayfa demek...

Ek Olarak: Sitenize ait url ve title aramasında 1. sırada olmadığı için siteniz sandboxa girmiştir. Öneri : Sandbox genellikle bir anahtar kelimenin site içerisinde yüksek oranda kullanılmasından kaynaklanır. diyor seohocası

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)

esocials adlı üyeden alıntı

hakikaten google yine saçmalamış ya.hem diyorlar ki bir konuda uzmanlaşın o konu ile ilgili yazıları sitenizde paylaşın.böylece aranan kaynak olursunuz diye.şimdi bu arkadaş napmış ki ceza alıyor?saçma bir durum.ileriyi görmüş eurovision 2013 zamanı geldiğinde herşeyiyle oturacak site hazırlamış.hocam geçmiş olsun.sandbox'tan çıkman için bütün yazılarını vesaire değiştirmen gerekiyor.o zaman da sitenin mantığına ters düşeceksin.ilgili sitede alakasız bir konu işlesen o site ismi nasıl sıralamaya girsin...

Google bir konuda uzmanlaşın derken sayfaya olduğu gibi aynı kelimelerle doldurun demiyor. Sandbox olmasaydı eğer internet çöplüğe dönerdi. Yaptığın bir aramada içinde sadece o kelime geçiyor diye ilk sırada çıkan bir siteyi kimse görmek istemez.

• Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
sadbox'ta değilim galiba..sitem google'da çıkıyor ama anahtar kelimede kaybolmuşum..

noble1903 noble1903 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Şirket sahibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 17 / 28
  • Ticaret 18, (%100)
Kelime cezası daha önce bende yaşadım 3 -4 ay sonra google inceleme için gönder benim sitelerim 1 sene dolduğunda çıktı yani 1 sene kelime cezası vermiş. Ben 2 ayda bir inceleme gönderdim kabul etmedi 1 yıl dolunca kabul etti tabi aynı kelime kalabalığını azaltman lazım.

https://reyting.com.tr/
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al