ferahi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İlk temaya bakabildim.İkinci tema açılmıyor.Fakat ilk tema çok kaliteli yapılmış.Seo olarak ise birşeyler söyleyebilmek için temayı çok detaylı incelemek lazım.Buda uğraştırıcı bir durum.Eğer temanın herhangi bir tanıtım sayfasında veya indirdiğin dosyanın içinde temanın açıklaması varsa orada temayı yapanlar seo olarak neler yapıldığını zaten yazar.Eğer yazmamışsalar kendin inceliceksinki biraz uğraştırır.Ayrıca uğraşsanda mutlaka gözünden kaçan durumlar olur.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu tarz temalarda valid kodlamadan çok görünüme önem veriliyor yani kod yapısından iyi anlayan birilerine sorman da fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
2 temada da başarılıı seo için siteye günlük en az 4-5 konu eklemelisin örümcekler sitede fark olduğunu anlamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
good news derim bu tema daha mantıklı gibi duruyor. ama sen temöa yapımcısına seo için neler yaptığını sor veya yorumları okumadan alma....
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 temada güzel ama bu gibi temalara düzenli bilgi eklemek gerekiyor.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Tema sayfalarinda seo ile ilgili aciklamalari burada paylasirim. Yardimci olursaniz memnun olurum
https://populertarim.com
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeş bence daha hafif temalar kullan isterim. Çünkü bende böyle ücretli bir tema kullanmıştım herhangi bir yararını görmedim. Birde bu temalar çok ağır ilk tema her ne kadar profesyonel olmuş olsada sana rahat ve insanların kullanımı için hızlı sayfalar gerekiyor. Sonuçta sen haber için bu işe kalkışıyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seo için istiyorsan türk temaları almalısın diye düşünüyorum. çünkü yabancılar çok daha fazla ve karışık kodlar kullanıyorlar. onları azaltmak ölüm hele bi de yabancı dilin zayıfsa. ama ille de bunlar olacak dersen 2. daha uygun bence.