-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar WMA,
".co" uzantılı bir alan adı kullanmak istiyorum. Ancak getirisi olur mu? Kullanan varsa iyi yerlere getirebildi mi? ".us" uzantısı ile kıyasladığınızda hangisi önde? Bu konuda bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şimdi çoğu kişi domain uzantısının önemi olmadığını söylüyor. Ama ben com ve net den başkasını kullanmıyorum şunu söyleyim internet hayatınızda google araması yaparak .co uzantısına kaç kere rastladınız. Belkide ben yanlış düşünüyor olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bence uzantının cok önemi yok ama uyumlu iyi bir domain ve iyi bir calışma başarıyı getirir.
En önemli kanıtı : yakala.co
4 kişi bu mesajı beğendi.
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ben kullanıyorum gayette memnunum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yakala.co sosyalmedya.co vs. çalışan yapıyor arkadaş .us aldığınızda da pek fark edeceğini sanmıyorum
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aslında fazla bir önemi yok fakat efsanelere göre google yerleşmiş domainlere daha çok önem veriyor deniyor.
Diğer ise yukarıda bahsedilen ünlü siteler gibi iyi isim ve sağlam içerik-tanıtımdan sonra neden iyi olmasın ki. Eğer sağlamsanız blogspot bile olsanız nice muhteşemlerle rekabet edebilirsiniz. Yeterki zenginlik olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
birincisi yakala.co doğru örnek değil, yakala.co doğan grubunun sitesi türkiyenin en büyük siteleri adamların elinde, ayrıca inanılmaz adwords reklamı kullanmış olmaları muhtemel o nedenle uzantı ne olursa olsun aynı başarı gelirdi.
sosyalmedya.co ise doğru örnek diyebiliriz, küçük bütçeyle kurulmuş bir web sitesi olduğunu okumuştum ilk reklam bütçeleri sanırım 50 dolar civarındaydı, onun dışında reklam harcamaları var mıydı bilmiyorum.
us ve co bana sorarsan kıyaslanmaz.us ingilizce bir site kuracaksan daha uygun ama türkçe içerik olacaksa kesinlikle co derim.kullanmadım ama en azından coğrafi hedefini değiştirebiliyorsun.o nedenle us ile ikisi arasında tercih seçimi yapman gerekirse kesinlikle co derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben site isimlerini girerken kackez yazıp Ctrl+Enter kullanıyorum, yani hiç oturup yazmadım .com uzantısı için, benim için büyük dezavantaj, uğraştırıcak, büyük ihtimal yazmicam oturup da; en azından bu yönden bakın, 1-0 mağlup başladınız.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com