-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neyse onu yazıyorum. Anlayan anlıyor anlamayan da işte ben senden çok kazanıyorum diye konuyla alakası olmayan şeyler yazıyor.
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kesinlikle Arkadaş kesinlikle :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Seo doğaçlamayla olur arkadaşlar mantıklı dogaclamalar yapın istikrarlı olun bakın konularıma ben uyguladığım işlemleri sizlerle paylaşıyorum biraz mantık üretin bu aralar fazla harlandi bu konular artık makale yazmak istemiyorum şevkl kalmadı inanır misiniz bu bir gönderme değil isyandır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Google'da yükselmek artık hiç bir yöntem ve taktikle garanti edilemez çünkü sürekli değişiyor Google yakın zamanda bir konuyu aramak için 2-3 kelime yazdığımda az da olsa konu ile alakası olan içeriklerde çıkıyordu (ve benim işime de yarıyordu daha fazla kaynak çıkmıuş oluyordu karşıma) ama şimdi öyle değil Google nokta atışı yapmaya çalışıyor ki yapıyorda başlıklara ve URL lere makalenin ana konusuna göre....
Ek olarak Google sıralaması sürekli değişiyor arada canı sıkılıyor wiki konularını öne çekiyor arada youtube hit çekiyor Google ön plana çekerek bunlar bir yana normal sitelerinde sıralaması artık sürekli ve daha hızlı değişiyor...
Google zamanla yapay seo'yu her türlü fark eder hale gelecek bu yüzden yazmaya çalışmaya devam ve aşırıya kaçmadan doğal seo çalışmalarına devam da diyorum...
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ByPowerfuL adlı üyeden alıntı
Seo doğaçlamayla olur arkadaşlar mantıklı dogaclamalar yapın istikrarlı olun bakın konularıma ben uyguladığım işlemleri sizlerle paylaşıyorum biraz mantık üretin bu aralar fazla harlandi bu konular artık makale yazmak istemiyorum şevkl kalmadı inanır misiniz bu bir gönderme değil isyandır.
Gizemli LORD adlı üyeden alıntı
Google'da yükselmek artık hiç bir yöntem ve taktikle garanti edilemez çünkü sürekli değişiyor Google yakın zamanda bir konuyu aramak için 2-3 kelime yazdığımda az da olsa konu ile alakası olan içeriklerde çıkıyordu (ve benim işime de yarıyordu daha fazla kaynak çıkmıuş oluyordu karşıma) ama şimdi öyle değil Google nokta atışı yapmaya çalışıyor ki yapıyorda başlıklara ve URL lere makalenin ana konusuna göre....
Ek olarak Google sıralaması sürekli değişiyor arada canı sıkılıyor wiki konularını öne çekiyor arada youtube hit çekiyor Google ön plana çekerek bunlar bir yana normal sitelerinde sıralaması artık sürekli ve daha hızlı değişiyor...
Google zamanla yapay seo'yu her türlü fark eder hale gelecek bu yüzden yazmaya çalışmaya devam aşırıya kaçmadan doğal seo çalışmalarına devam diyorum...
Bu İki Yoruma Kesinlikle Katılıyorum.Çoğu Kişi Seo'yu Sadece Google Olarak Görüyor.Bakın Google Dışında Çeşitli Siteler Yükseliyor.Yandex ,Ara.com.tr,Baidu,Bing Ve Daha Fazlası... Ayrıca Arama Motorlarında Yükselmek Tek Seo İle Olabilecek Bir İş Değil.Sitenizde Ziyaretçilerinizin ilgisini çekebilecek içerikler olması lazım.Bunlar yoksa ziyaretçi ne yapsın sitenizde isterseniz birinci sırada olun çıkar gider.Bunlarıda Düşünün...
Not:Yazdığım Yorum Konuyu Açan Arkadaşa Sitem İçermiyordur.Bu yorum Seo'yu Sadece Google Sanan Seo'culara Sitem İçeriyordur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
KarakayaEmre adlı üyeden alıntı
Bu İki Yoruma Kesinlikle Katılıyorum.Çoğu Kişi Seo'yu Sadece Google Olarak Görüyor.Bakın Google Dışında Çeşitli Siteler Yükseliyor.Yandex ,Ara.com.tr,Baidu,Bing Ve Daha Fazlası... Ayrıca Arama Motorlarında Yükselmek Tek Seo İle Olabilecek Bir İş Değil.Sitenizde Ziyaretçilerinizin ilgisini çekebilecek içerikler olması lazım.Bunlar yoksa ziyaretçi ne yapsın sitenizde isterseniz birinci sırada olun çıkar gider.Bunlarıda Düşünün...
Not:Yazdığım Yorum Konuyu Açan Arkadaşa Sitem İçermiyordur.Bu yorum Seo'yu Sadece Google Sanan Seo'culara Sitem İçeriyordur.
Türkiye'de ki arama motoru payının %100 kaçına sahip Google :) ?
Google zor olanıdır çünkü köklü ve sistemli bir yapısı olmakla birlikte sürekli algoritması değişen bir işleyişe sahiptir Google'da üst sırada olursan yükseklere çıkarsın...
Not: Konu'da temel faktör Google seo değil bu da var :).. İçerik zaten kaliteli olmalı yoksa kaldır çöpe at o siteyi benim düşüncem...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizde aynı şeyi söylüyoruz önce diyoruz içerik, sonra içeriğin ziyaretçi tarafından beğenilmesi adamlar diyorlar bu sitede içerik var mı google bilmem kaçıncı sırada çıkıyor. Bu piyasada yapılacak en güzel şey herkesi kendi haline bırakmak. Herkes bildiğini yapsın bakalım ortaya ne çıkacak.