lostyazilim
tr.link

CSS'de Öğrenmek istedikleriniz neler?

65 Mesajlar 11.281 Okunma
lstbozum
tr.link

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

fatihcan adlı üyeden alıntı

Sorun değil hocam ben okurum yazıları ellerine sağlık :) video çekme programı olarak camtasia studio 7 tavsiye ederim ben bunu kullanıyorum çok rahat

Bende Camtasia 8 Kullanıyorum çok güzel program :) Kodlar gözüküyo çok rahat zaten program sağolsun yakınlaştırma yapmış :D

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
reklam

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)
CSS'de düzgün tasarımın temelini temiz ve düzgün html kodları oluşturuyor bunu da unutmamak lazım :) En iyi css öğrenme yolu sağ tık öğe denetle :D Bu arada böyle yararlı bir konu için teşekkürler ederim öğrenmek isteyen arkadaşlara faydası büyük :)

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

myenes adlı üyeden alıntı

CSS'de düzgün tasarımın temelini temiz ve düzgün html kodları oluşturuyor bunu da unutmamak lazım :) En iyi css öğrenme yolu sağ tık öğe denetle :D Bu arada böyle yararlı bir konu için teşekkürler ederim öğrenmek isteyen arkadaşlara faydası büyük :)

Keşke çok soru gelsede sıkışsak cevaplamada :)

Aşağıdaki tasarımın sadece Footer'ı kaldı, bitince Yayınlamayı düşünüyorum. Aynı zamanda beraber geliştirebiliriz :)

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)
Üzerinde çalıştığım bir footer var onu bitirince sana haber veririm buraya uyabilir :) Yalnız çim dmca alexa benzerleri kalkmalı yoksa yakışmaz :D

wmaraci
wmaraci

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

KültürlüPenguen adlı üyeden alıntı

@Ssk Günlüğü Başka bir şey merak ederseniz sorabilirsiniz :)

Eyw. Dostum :D Sözüm ona valid hataları anlatan bi video çekecekti bi arkadaş ama canı saolsuın :) Aslında kabataslak hataları biliyorum ama bazen çok cins hatalarla karşılaşıyorum. Mesela böyle;

"Line 15, Column 17: there is no attribute "property"
"og:type" content="blog" />

Tırnaklar belirtilmiş hatanın sebebi olarak ama anlayamadım. Ne olabilir kültürlü penguen?

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Eyw. Dostum :D Sözüm ona valid hataları anlatan bi video çekecekti bi arkadaş ama canı saolsuın :) Aslında kabataslak hataları biliyorum ama bazen çok cins hatalarla karşılaşıyorum. Mesela böyle;

"Line 15, Column 17: there is no attribute "property"
"og:type" content="blog" />

Tırnaklar belirtilmiş hatanın sebebi olarak ama anlayamadım. Ne olabilir kültürlü penguen?

Hocam onu araştırdım ertesi gün, resim çekip uzmancevap sitesinde konusunu açtım ama kimse cevap veremedi. Sanırım çok ender kişiler biliyor :)

Benimde bir fikrim yok açıkcası CSS hataları hakkında... # İşaretini kırmızı yapıyor ben bundan ne anlam çıkarmam gerektğini bilimyorum ama...

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Hocam onu araştırdım ertesi gün, resim çekip uzmancevap sitesinde konusunu açtım ama kimse cevap veremedi. Sanırım çok ender kişiler biliyor :)

Benimde bir fikrim yok açıkcası CSS hataları hakkında... # İşaretini kırmızı yapıyor ben bundan ne anlam çıkarmam gerektğini bilimyorum ama...

Aslına bakarsan @sinan arkadaşımızın sitesinde buldum kabataslak hataları ve çözümlerini ama kendi aldığım hatanın çözümünü bulamadım. 2 hataya kadar düşürdüm. 2sinide yaparsam yüzde 100 olacak. neyse canın saolsun. Buda @sinan arkadaşımızın valid hatalar ve çözümleri hakkındaki yazısı: http://www.syorulmaz.com/w3c-xhtml-valid-kodlama-hatalari-ve-cozumleri.html

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Aslına bakarsan @sinan arkadaşımızın sitesinde buldum kabataslak hataları ve çözümlerini ama kendi aldığım hatanın çözümünü bulamadım. 2 hataya kadar düşürdüm. 2sinide yaparsam yüzde 100 olacak. neyse canın saolsun. Buda @sinan arkadaşımızın valid hatalar ve çözümleri hakkındaki yazısı: http://www.syorulmaz.com/w3c-xhtml-valid-kodlama-hatalari-ve-cozumleri.html

Siz html hatalarından bahsediyosunuz ben onlara değinmedim araştırmada, ben direkt css validi araştırdım :)

Daha önce valid css kodladım bir temayı, fakat şimdi hatalarım oluyor. Yarın yine bir araştırma yaparım.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)
ewt benim derdim xhtml valid kodlama ile :)
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

resultakak resultakak Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

fatihcan adlı üyeden alıntı

aorhan.com sitesindeki üst menülerin üstüne gelince buton kayıyor aynısı kendi sitem dede var bu nasıl yapılıyor tabi css ler bende de var ancak kendim yapmak istesem nasıl yaparım css de hangi kodları kullanarak yapamalıyım ?

Bahsettiginiz Menü Jquery ile kodlanıyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al