lostyazilim

Alexa Saçmalığı ?

13 Mesajlar 2.674 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)

MMO Biti adlı üyeden alıntı

Günde 20-30 tane Türk ziyaretçinin girdiği sitenin Alexa değeri beni geçebiliyorsa bu Alexa'nın hiç bir işe yaramadığı ortadadır.
Takmayın Alexa'yı kafaya.

Alexa'nın hite bağlı olmadığını da öğrenmeniz lazım!

wmaraci
reklam

Paradoks Paradoks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar, Alexa'da yükselmek için izlenecek bazı yollar tabii ki var; ama belli başlı birkaç nokta dışında, Alexa'da yükselmeyi hedeflemeyin.

Çünkü Alexa'nın arama motorları ile çelişen özellikleri vardır ve istediğinizin tersi sonuç alabilirsiniz.

Bunun yerine, özgün içeriklerle ve daha da önemlisi özgün konularla arama motorlarında yükselmeyi amaçlayın. Bu amaçla yaptıklarınız arasında, Alexa'nın da beğendiği bir şeyler varsa, sizi yükseltsin, yani Alexa'yı kendi haline bırakın. :p

indirbak indirbak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek memur
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Malesef google ilişkili alexa , onun için googlede yükseldikçe alexa da da yükselirsiniz.Bu da google yalakalığı ile olur. googlenin servisleri var. onları kullanın. örneğin google sayacı gibi. Bana sorarsanız. yandex kullanın. böylece alexa sürekli googleyi takip etmekten vazgeçecek.

Ek Olarak: Malesef google ilişkili alexa , onun için googlede yükseldikçe alexa da da yükselirsiniz.Bu da google yalakalığı ile olur. googlenin servisleri var. onları kullanın. örneğin google sayacı gibi. Bana sorarsanız. yandex kullanın. böylece alexa sürekli googleyi takip etmekten vazgeçecek.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al