-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Sizce
şu siteyi değerlendirmeli miyim? Şuan öylece duruyor. 12.000 Google indexi var birtek. Onun dışında pr ve alexa iyi değil çünkü üzerine düşülmedi pek. Youtube'da oynatma listesine eklediğim videoları çekme özelliğine sahip. Ücretli bir teması var. Sizce ne yapmalıyım?
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tasarımı biliyorum. Bende kullanmak istedim ama bu tasarıma uyum sağlayacak herhangi bir yeni proje üretemedim :) Tasarımın Türkçeleştirmesini tamamlayıp biraz daha geliştirebilirsin. Bence denemende fayda var...
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Unyesil adlı üyeden alıntı
Bu tasarımı biliyorum. Bende kullanmak istedim ama bu tasarıma uyum sağlayacak herhangi bir yeni proje üretemedim :) Tasarımın Türkçeleştirmesini tamamlayıp biraz daha geliştirebilirsin. Bence denemende fayda var...
Dikkat ederseniz site Türkçe olarak hazırlanmadı.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domain Türkçe olacağını söyledi gibi geldi bana da ondan söyledim. O zaman tüm içerik ve metinleri Türkçe yapmalısın.
"yok böyle yetenek – küçük Michael Jackson- gözlerinize inanamayacaksınız" başlıklarından İngilizce bilen anlamaz :)
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Unyesil adlı üyeden alıntı
Domain Türkçe olacağını söyledi gibi geldi bana da ondan söyledim. O zaman tüm içerik ve metinleri Türkçe yapmalısın.
"yok böyle yetenek – küçük Michael Jackson- gözlerinize inanamayacaksınız" başlıklarından İngilizce bilen anlamaz :)
Bu kadar küçük ayrıntılar önemli değil şuan. Yorum için teşekkürler.
Daha farklı neler yapılabilir?