Emek
Daha html/css'de
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar.
Joomla içerik yönetim sistemli bir haber sitesi kurduk. Site 4 Ekim'de açıldı. Ticari bir amacı yok, reklam falanda almayacağız. Sitemiz haber sitesi. Domaini alalı 7 ay olmasına rağmen, siteyi açalı 26 gün oldu. Haberleri kendimiz yazıyoruz, fotoğrafları kendimiz çekiyoruz. İçerisinde en fazla 10 tane kaynaklı kopya haber vardır.
Seo açısından yaptığımız tek şey: Resimlere alt etiket eklemek, etiketleri doğru seçmek, başlıkta mutlaka etiket ve yazıda etiket kullanmak, site içi link vermek, ve site açıklamasını düzgünce düzenlemek.
Hiçbir seo eklentisi kullanmıyoruz. Daha doğrusu kullanamıyoruz sitede ufak bir hata yaratıyor.
Burada sormak istediğim bir kaç soru var.
1- Siteyi google sıralamasında arattığımda ilk 500'de çıkmıyor. 26 günlük bir site için çok kısa bir zaman olduğunu biliyorum, mutlaka kelimeye göre de değişir. Fakat ilk 500'de olmamak biraz garip geliyor. Kelimemiz 'emek' domain ismimizde direkt emek.
2- Seo konusunda bu kadar yeterli olabilir mi? Zaman içerisinde bu şekilde yükselebilir miyiz?
Pagerank: 0
Alexa Dünya: Bulunmuyor
Alexa Ülke: 0
Alexa Backlink: 2
Google İndeks: 1.430
Google Görsel: 27
Google Backlink: 0
Yandex İndeks: 1.263
Yahoo İndeks: 238
Bing İndeks: 0
Sayfa Hız Skoru: 81
İndeks Boyutu: 61.86 KB
Son İndeks: 29.10.2012 09:45:47
Domain Yaşı: 7 ay 4 gün
Dmoz Kaydı: Bulunmuyor
Not: Alexa kaydımızı yaptırdık, Dmoz kaydığımızıda becerebilirsek yapacağız.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
26 günlük bir site için erken. Hiçbir backlink çalışması yapılmadıysa normal.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Dediğim gibi çok erken daha. 4-5 ay geçsin o zaman girmez ise sorun aramaya başlayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her şeyden önce haber sitesisiniz, rekabeti çok yüksek, belirtmiş olduğunuz değerlerle, bir habere günde 150 sefer bakıldığından da ben şüpheliyim, hele 700... Seo eklentisiz çok büyük bir başarı zaten elde edilmiyor. Artı 26 günlük site, daha çok erken zaten istediğiniz başarıyı elde edebilmeniz için... Çok mu gerçekçi oldu bilmiyorum ama, tabi bir de domain uzantınız önemli, emek gibi kısa bir domaine, nasıl bir uzantı aldınız o da var... Bence çok acele ediyorsunuz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok şey yazmıştım, ama sildim hepsini konu ile ilgili yorum yapmayacağım. Yalnız, alınmanıza gerek yok, şüpheli olduğum siz değil siteniz sonuç itibariyle.