lostyazilim
tr.link

Google Adsense'de Torpil Var Desem Kimse İnanmaz;ama Var!! (Kanıt)

45 Mesajlar 8.972 Okunma
lstbozum
tr.link

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Bende aylar önce kullanmıştım bu programı ve Türk Trkil hit programını sonra baktım programın bıraktığın an direk düşüyor alexa değeri falan bende bıraktım gitti habire bunla mı uğraşacam dedim seo ne kadar doğal o kadar güzel...

Programlarla olmaz iş ilerde de hiç olmayacak :);ama hala kullananlar oluyor kimisi sitesinin çoğul hitini artırmak için kendi sitesini pop-up reklam gibi açılışa koyuyor çoğul tık oluyor iki katı :)...

Ek Olarak:

Güldürüyor beni o?

Hile-Makale online sayısına günlük hitine bakınız yarısı hile ile elde edilmiş olsa gerek hit bilgisinin yarısını alınız sonuç 0 mı acaba :D...

valla sırf bu konuda rahatsız oldum diye ekledim konuştum arkadaşla bu mevzuyu kapatmak için aracılık mı yapıyorum ne yapıyorum bende bilmiyorum ama son bir ekran görüntüsü paylaşmamı istedi onuda paylaşırım daha da ilgilenmem konuyla galiba taraflar arasında kişisel birşey mi var bilemiyeceğim diğer arkadaşlar da aydınlansın diye ekledim Mustafa Karagöz'le hiçbir bağlantımda yoktur.

Buyrun buda ekran görüntüsü ;

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
wmaraci
reklam

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

valla sırf bu konuda rahatsız oldum diye ekledim konuştum arkadaşla bu mevzuyu kapatmak için aracılık mı yapıyorum ne yapıyorum bende bilmiyorum ama son bir ekran görüntüsü paylaşmamı istedi onuda paylaşırım daha da ilgilenmem konuyla galiba taraflar arasında kişisel birşey mi var bilemiyeceğim diğer arkadaşlar da aydınlansın diye ekledim Mustafa Karagöz'le hiçbir bağlantımda yoktur.

Buyrun buda ekran görüntüsü ;

***'da bahsettiğim gibi burada o ibareyi kullanmıştım...Bu konuyu asıl açma sebebim kişisel bir mevzu değildir.

Reklamların sağ üst köşesindeki şikayet butonuna tıklayarak adsense yetkililerine ilgili kural ihlalinde bulunan reklamı defalarca kanıtlar ile (resmini çekip yolladım sayın adsense yetkililerine ) bildirmeme rağmen Adsense'nin Adsense reklamlarını kural ihlali ile yayınlayan kişinin Adsense hesabını banlamaması sonucu bu işte bir iş var dedim konuyu açtım.

[Adsense'a şikayete eden sadece bende değildim en az 15-20 kişi şikayet ettim ama Google Amcası nedense banlamadı...]

Hile-Makale sitesi isminden de anlaşıldığı gibi Hile üzerine kurulu ve hile ile işleyişi bulunmaktadır.Sayfa yenileme kodları online olan kişilerin açtığı sayfa belirli kısa bir zaman diliminde yeniliyor, bu demektir ki her ziyaretçi için her sayfa yenilenişinde +1 çoğul hit...

Hak yemiyorum diyor point-blank hileleri midir nedir 0 tık alıyor diyor *** da ise az hit aldığı için Google banlamıyor falan diyordu. (Belirtilen sitede dosya indirilme sayılarına bakınız 0 tık mı almış .)

Hadi diyelim point-blank hileleir 0 tık alıyor varsayalım ki :)..

Resimlerden birisini eklemeyi unutmuşum özür dilerim wmaraci üyelerinden :(.

Bu sitede 0 tıklama alıyor. :confused: ?

Not:8-9 ay önce kullanmakta olduğum ve bir arkadaşımın bana verdiği bir programı kendisinden öğrenip kullanmaya başladığımı ve hitlerimin 1300 lere çıktığını sanmasın Yandex botları saymıyor acemi webmasterimiz bilmiyor bunları ne yazık ki,hitlerimin %90'ı arama motorları üzerinden gelmektedir.

Neyse olayın kişisel bir boyutu olabilir;ama burası kişisel bir sorunu açma konuşma yeri değildir.Mesajımın başında da bahsettiğim gibi bu konuyu asıl açma sebebim Adsense'nin hile yapan A yayıncısını defalar farklı kişilerden gelen şikayetlere rağmen banlamamasıdır...

Mesajı paylaşan arkadaşım tekrar face resmi paylaşır mısın bilmiyorum;ama konunun kişisele kaymaması ve gerçeklerin ortada olduğu için daha önceden bu forumda üyeliği bulunan ve banlamış olan Mustafa Karagöz isimli şahsın kişisel mesajlarına cevap vermeyeceğim;çünkü wmaraci ciddi bir webmaster forumu...

Nerde kalmıştık biz bu şekilde 1-2 gün reklam yayınlasak bizim Adsense hesabın o süreçten sağ çıkar mı?

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

lussio lussio Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 40 / 51
  • Ticaret 5, (%100)
Herkes Yandex'i bekliyor inşallah açılır Türkiyede reklam servisi rekabet en azından bazışeyleri düzeltebilir.
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Yandex'e güvenmek zorundayız, bu arada 18 yaşına girdim.
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
Adsense gerekeni yapmıştır konu kilitlenebilir...

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al