Menajerlik oyunlarına uzun yıllar mesai harcamış birisi olarak, FM 2013'ün bu sene resmi olarak Türkçe çıkmasına en çok sevinenlerden birisi de benim.:)
İlerleyen günlerde Fotball Manager 2013'ün incelemesini yayınlayacağım ancak şimdiden bir ilk bakış programı çekip, oyunu kabaca bir tanıtmak istedim. İlgisini çekenler izleyebilir :
Siz bu sene FM 2013'ün resmi olarak Türkçe çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz ve oyunu orijinal olarak alacak mısınız?
Ben alıp kurdum oynuyorum bile. Çok beğendimimi söyleyebilirim. 3D maç motoru çok eğlenceli olmuş geri pas hareketleri özellik ile. Oyuna katılan bir çok yeni özellik var. Bunlar dan birisi de Meydan Okuma özelliği. Oldukça eğlenceli diyebilirim. Farklı kademeleri mevcut. Oyunun kendiliğinden Türkçe olması güzel olmuş ama bir iki çevrim hatası ve bir çevrilmeyen cümle ile karşılaştım diyebilirim. O kadar kusur olur canım diyerek oyunuma devam ettim ama son olarak diyebileceğim bu FM 2013 bir FM hayranı olarak olmuş diyorum! :)
DR'lar da mevcut. Satın aldığınız zaman içinde ki kod ile Steam üzerinden indiriyorsunuz. Ve Beta olarak oynuyorsunuz ama beta olması sizi yanıltmasın. Sadece online olarak oynayamıyorsunuz. :) Tam sürümü çıktığı zaman DR'den aldığınız oyun kutusu ve içine ki iki adet şifreyi götürüp veriyorsunuz tabii ki fişi ile birlikte size oyunun orjinalini veriyorlar. Üstelik şuan oyunu alırsanız 10 lira indirimli almış oluyorsunuz ve orjinalini de değiştirdiğiniz zaman fiyat farkı vermiyorsunuz.