blogalp
Grafik & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Arkadaşlar saatler önce bi tema indirip ufak ufak düzenlemeye başladım.Öyle dipte köşede kalmış basit bir tema.Düzenlemenin sonuna tam gelicem derken footer alanını düzenlemeye sıra geldiğinde aşağıdaki kodla karşılaştım.Tamam tema yapımcısının uguladığı birşey ama kaldırmam gerek.Şimdi öyle kullan emeğe saygı duy gibi cümleler sarfedecek arkadaşlar varsa söyliyim yeniden tema yazmak yerine kendi tasarımıma en uygun temayı seçerek tamamen değiştirdim.Benzer hiç bir noktası yok zaten basit birşey.
teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Hasber Spor Giyim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
madem sıfırdan başlamışsın temayı düzenlemeye,
tam hatırlamıyorum ama temanın stil dosyasında bu kodun bağlı olduğu kod bulunuyor.bağlı olduğu kodu silersen düzelir.
bulamassan footerde linkin çıkmasını istemiyorsan php kodlarıyla linkleri gizle..
blogalp
Grafik & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
css e baktım fakat bağlı bişey bulamadım.Okadar basit olması beni şaşırtırdı zaten :)
Ek Olarak: Sorunu çözdüm umarım aynı sorunla karşılaşacak arkadaşlar bu konuya rahatlıkla ulaşabilir.
öncelikle bu kodu
aşağıdaki kod ile yer değiştirip kaydediyoruz
anasyafaya gelip sayfa kaynağınıgöster diyince kopyalanacak yer arasında kalan kısmı kopyalayıp footer.php içindeki tüm kodları silerek oraya yapıştırıyoruz.Sorun çözülecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben çok denedim daha önceleri sorunun çözülmüyor... umarım sende çözülmüştür.
FaNToM
Emektar Blog yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilişim Danışmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ioncube ile şifrelenmiş , bunu yapan kişiler genelde Temalarının 2.ci yada 3.cü şahıslar yapmış gibi göstermesin diye yaptıkları bir uygulama :) , Kısaca Değiştirmeye çalıştığın temanın Footer'ini Değiştirme diye konulmuştur , ki.. zaten şuan Zend Optimizer'ler 2 Md5 1 sha desteklediğini düşünürsek işin biraz zor decode için.. kolay gelsin