-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Wordpress site sayfalarında gösterilen resimlerin kopyalanmaması için yapılması gereken nedir?Birde wordpres sayfada sayaç koymak nasıl oluyor?Ama sayacı ziyaretçiler değilde sadece site sahibi görsün gibi bir seçenek varmı?
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sağ tık engeli koyabilirsin fakat bu seferde kaynaktan alırlar resimleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iide hocam sitene guveniyorsan calsinlar o snn faydana benim bildigim o senide yukseltiyor diye biliyorum
favoridus.com
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nasıl yapabileceğin hakkında bir fikrim yok ancak resimleri flash dosyası gibi gösterebilirsin, daha doğrusu bir flash çerçeve içine gömebilirsin. Böylelikle resmin alınması zorlaşır, fakat bu yöntem Google görsel indexini olumsuz yönde etkiler. Sunucundaki hotlink korumasını açarak görselin senin sitenden başka bir yerde gösterimini engelleyebilirsin, yada site dışından çağırılacak herhangi bir resmin yerine başka bir resim gönderebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sağ tık engeli bir eklenti sayesinde oluyor ama eklentiyle uğraşsak bir sürü eklenti kurmak lazım,çöplük gibi olur En iyisi kod.Diğer soruyu bilen varmı?sayaç koysak sadece site sahibinin görebileceği.kaç kişinin girdiğini site sahibi görsün sadece:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam resimlerine logonu ekle hem reklamın olur bırak çalsınlar.
Ek Olarak: Sayaç olarakda Statpress wordpress eklentisini kur sadece sen görüyorsun kaç kişi nereye girmiş nerden gelmiş ip adresleri falan hepsi sende veritabanında görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben sayaç konusunda post-wievs kullanıyorum.bilmiyorum tüm sayaclarda varmı.ben siteye gıdgımde benıde postwievs sayıyor:) acaba ip noya gore site sahıbını saymayacak sayac varmı?postwievs kullanan varmı?olumlu olumsuz ozellıklerı hakkında ne soylenebılır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
baktım statpress eklentisine.güzel birşeye benziyor.ama ekletiyi silmek istediğinde vritabanından silmek lazım.veritabanından silmek nasıl olur kısaca yazarmısın.diyelimki daha sonra silmek istedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam kurunca statpress'i eklentilere çalıştırıyorsunuz wordpress panelinden tıkladığınızda sorunsuzca herşeyi görebilirsiniz.
Eğer kaldırmak isterseniz eklentilerden yüklü ekletilere girerek oradan kaldırabilirsiniz.