-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Video Editör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
s.a arkadaşlar,
Adwords hesabım uzun süre (3-4ay) önce askıya alınmıştı.
Reklamını yaptığım site tek sayfalık bir satış sitesi idi. Forumlarda takip ettiğim kadarıyla bundan sebep olabilir gibi cevaplarla karşılaştım.
Şimdi e-ticaret sitem var buna reklam yapmak istiyorum ama hesap hala askıda.
Bunu düzelmem mümkün mü?
Bir diğer sorumda özellikle görüntülü reklamlarımın çıkmasını istediğim sitelerde nasıl yayınlayabilirim. Direkt olarak site ile reklam anlaşması oldukça tuzlu ama aynı sektörde olduğumuz bir kaç firmanın bu şekilde çalışmalarını gördüm.
BySeco
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Hesabınızı askıdan çıkartmak için, sitenizi Google Adwords politikalarına uygun bir şekilde düzenledikten sonra yeniden inceleme talebi göndermeniz gerekmektedir.
Tek sayfalık satış sitesinden kastınız büyük ihtimalle "zengin olma yolları" ile ilgiliydi. Google Adwords bu konuda çok sert bir tutum izlemekte, yani hesabınızın tekrar kullanılabilir hale getirileceğinden şüpheliyim.
Size önerim hesabınızı kapatıp, yeni bir hesap ile devam etmeniz. Aksi taktirde, hesabınızı kapatmadan açtığınız tüm hesaplar tespit edilir ve kapatılır. Sıkıntı yaşarsınız.
Merak ettiğiniz her konuda bana ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site yüklenirken bir zip dosyası indirilmeye çalışıyor ilk olarak bunu kaldırın, iletişim bölümüne bir adres girin, sisteme olabildiğine sayfa ekleyin