-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu hizmet kullanılamaz
Bu hizmet xxxx ile kullanılamıyor. XXXXX hesabıyla kullanabileceğiniz Google ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinin.
Bu ürünü farklı bir Google Hesabı ile kullandınız mı? Mevcut Google Hesabınızdan çıkış yapın ve daha sonra, istediğiniz hesapta oturum açın.
Merhaba Arkadaşlar Bu Sorunu Nasıl Girebiliriz Yada Başlıktada Belirttiğim Gibi ? Hangi Hesapla İlişkilendirilmiş Olduğunu Bulabilirmiyiz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Sorunu tam anlayamadım kusura bakmayın, pm ile resim falan atarsan daha net bilgiye ulaşınca yardımcı olabilirim...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Farklı bir bilgisayarda aynı işlemi yapmayı denediniz mi? Ne yaptınız da bu uyarı mesajınızı aldınız tam olarak anlayamadım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir gmail hesabına bağladım ama onu hatırlıyamıyorum , bütüm hesaplarımı kontrol ettim ama hiç birisinde bulamadım panelden maili sildim tekrar oluşturdum ama yine giremedim ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şöyle yapın en basiti, Google üst menüsünden Gmail'e bir tıklayın. zaten bilgisayarınız eğer bir Gmail hesabına bağlı ise otomatik olarak o hesaba yönlenirsiniz; çıkış yaparsınız çözümlenir ya da dediğim gibi başka bir bilgisayarda aynı işlemi yapmayı deneyin ki hatanın tam olarak sizin bilgisayarınız ile bağlantılı olup olmadığını görün.