lostyazilim
tr.link

Google: Ulu önder Atatürkü saygıyla anıyoruz

78 Mesajlar 14.915 Okunma
lstbozum
tr.link

Mert Kahveci Mert Kahveci www.mertkahveci.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 63 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

Kırmızı gülün anlamını biliyor musunuz ? Google doodle yaparken genelde eğlenceli şeyler yapar ve tekrar ediyorum kırmızı gülün anlamı çok derindir. Ha bende isterim google yazan yerde Mustafa Kemal Atatürk yazsın ama bunu yapmazlar. Şimdi bana kesin değişik damgalar vurursunuz hayır alakası yok. Bence Google gayet derin bir şey yapmış...

o sizin fikriniz, bu da benim fikrim. ayrıca kimseye farklı bir damga vurmadım, gerisi de umrumda değil.

wmaraci
reklam

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)
Anlayın artık Google Türkiyedeki önemli günleri önemsemiyor. En saçma güne Logo hazırlar En önemli günde bir gül eklemiş ve o güle dahi tıklanılmıyor. Gözünü seveyim Yandex. İyi ki gelmiş.
Mert Kahveci

kişi bu mesajı beğendi.

Ozan34 Ozan34 AC3 Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 1 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Beyler bu görüşlerinizi / yorumlarınızı google takmıyor , yani özetlersem eğer burda boş konuştuğunuzla kalıyosunuz.

Adamlar yapmıyo işte yapıcak bişe yok
Mert Kahveci

kişi bu mesajı beğendi.

Yeni Oyun Portalı !

FOMOCO FOMOCO WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Nakliyat
  • Mesajlar 417
  • Beğeniler 184 / 76
  • Ticaret 1, (%100)
önemli olan hatırlamak değilmi? gül kötü bir şeyimi ifade ediyor? tam ekran Atatürk'ün fotosunu koyacak halleri yok ya.

Bu arada siteye üyelik tarihimde 10 kasımmış :) benimde üyelik yıldönümümü hatırlasa fena olmazdı :D

wmaraci
wmaraci

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Google'ın yaptığını eleştirip Yandex'in yaptığını beğenenler var, ilginç. Tabii bir de konu hakkında yeterince bilgi toplamayıp konuşanlar.

Google, hiçbir zaman ölüm yıldönümlerine yada siyasi savaşlara doodle ha-zır-la-ma-dı. Google, önemli insanların doğum tarihlerine, büyük buluşlara, belirli özel günlere doodle hazırlarş Yine araştırarak bulabileceğiniz gibi M. Kemal Atatürk'ün doğum günü belli değildir.
Haliyle Google, M. Kemal Atatürk için "124 yaşında" gibi bir doodle hazırlayamaz. Ölüm tarihine de hazırlamaz çünkü ölüm, kutlanılacak bir şey değildir. Hala ikna olmadıysanız Google Doodle politikalarını okuyabilirsiniz.

Yandex'in yaptığı şey ile Google'ın yaptığı şey, aynıdır. Daha önce de defalarca söylemiştim, Yandex'in amacı Türkiye üzerinden açılmak. Bu yolda Yandex, köprüyü geçene kadar gönlünüzü hoş tutacak. Çok uzak değil, yakın bir gelecekte Yandex köprüyü geçip bir Google'a dönüşecek. İşte o zaman öve öve bitiremediğiniz Yandex'in diğer yüzünü göreceksiniz.
Atakan FOMOCO retrospektif

kişi bu mesajı beğendi.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Hay ağzına sağlık.

Batuhan adlı üyeden alıntı

Google'ın yaptığını eleştirip Yandex'in yaptığını beğenenler var, ilginç. Tabii bir de konu hakkında yeterince bilgi toplamayıp konuşanlar.

Google, hiçbir zaman ölüm yıldönümlerine yada siyasi savaşlara doodle ha-zır-la-ma-dı. Google, önemli insanların doğum tarihlerine, büyük buluşlara, belirli özel günlere doodle hazırlarş Yine araştırarak bulabileceğiniz gibi M. Kemal Atatürk'ün doğum günü belli değildir.
Haliyle Google, M. Kemal Atatürk için "124 yaşında" gibi bir doodle hazırlayamaz. Ölüm tarihine de hazırlamaz çünkü ölüm, kutlanılacak bir şey değildir. Hala ikna olmadıysanız Google Doodle politikalarını okuyabilirsiniz.

Yandex'in yaptığı şey ile Google'ın yaptığı şey, aynıdır. Daha önce de defalarca söylemiştim, Yandex'in amacı Türkiye üzerinden açılmak. Bu yolda Yandex, köprüyü geçene kadar gönlünüzü hoş tutacak. Çok uzak değil, yakın bir gelecekte Yandex köprüyü geçip bir Google'a dönüşecek. İşte o zaman öve öve bitiremediğiniz Yandex'in diğer yüzünü göreceksiniz.

Ek olarak Yandex köprüyü geçene kadar mı yoksa her zaman mı böyle güzel şeyler yapacak, onu biz bilemeyiz. Fakat benim hiçbir şüphem yok. :)
Batuhan FOMOCO KulturluPenguen

kişi bu mesajı beğendi.

TazZ TazZ www.ahmetcetintas.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker Yazılımcı
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 795
  • Beğeniler 324 / 323
  • Ticaret 19, (%100)
Bunu az önce gördüm. Sade ve etkileyici..

indirbak indirbak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek memur
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bence de yandex bizle daha çok ilgileniyor. Şu googleyi gereken dersi verebilsek keşke...

Ek Olarak:

Batuhan adlı üyeden alıntı

kardeşim diyorsunda da google bu dediğini bize yapmıyor mu şimdi? kaldıki rusya komşumuz kurtuluş mücadelesinde bile ondan yardım aldık. amerikadan ne gördük... bu ülkeyi karıştırmaktan başka.

KulturluPenguen KulturluPenguen Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 73 / 83
  • Ticaret 1, (%100)
Aslında Yandex kendi reklamını yapıyor bu tür şeylerle.

Ayrıca biz burada Google bağırıp çağırsak ne yazar?

Karıncalar bir gün birleşip saldırmaya karar verdi file;
file saldırırken fil ters döndü ve tüm karıncalar öldü.

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

Ugurcan Ugurcan , Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 13 / 213
  • Ticaret 4, (%100)
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı 10 Kasım'da Atatürk'ün huzuruna çıkmayıp tatile gidiyor, Yandex ve Google unutmayıp bir gül koyuyor ama biz beğenmiyoruz.

Teşekkürler Yandex teşekkürler Google.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al