Estail
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar ilk başta konuyu yanlış yere açtıysam kusrabakmayın aklıma takılan bir durum var ben tasarım ve html - css kodlama yeteneğim zayıf olduğu için internet sitelerin html lerini alıp wordpress entegre edip sitemde kullanıyorum tabiki üzerine birşeyler katıyorum sizce bu doğrumudur yoksa napayım kul hakkınada girmek istemem. ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Uğur Dalkıran'ın temasından mı bahsediyorsun. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Herkes en altta bir link bırakır genelde. Örneğin en altta 'html/grafik: Oğulcan' tarzı bir link varsa, sen bunu wordpresse entegre ederken onları silmiyorsan tabii ki yanlış değildir BENCE. Çünkü bu html/css'i sunanlar kullan diye sunmuştur.
Ama yok sen bu linkleri kaldırıyor kendi tasarımım diyerek kullanıyorsan işte burda bir sorun vardır :)
Estail
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi tasarımım diye sunmuyorum sitemdende görebilirsiniz arkadaşın linkini sağ kısma sponsor link kısmına eklemeyi planlıyorum aslında.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yapımcının temaya koyduğu link/yazı vb. materyalleri kaldırmadığınız, entegreden sonra style.css dosyasında yada footer'da asıl yapımcıyı belirttiğiniz, temayı sanki sizinmiş gibi dağıtmadığınız sürece bir sorun olmaz. Ancak hala içiniz rahat değilse, tema yapımcısıyla iletişime geçin.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Doğrumu yapıyorum diyorsun birde. Onca emek verilerek yapılmış temaları klonlamak sence doğru mu? (geçen haftalarda yemre temasını görmüştüm)