eGe
Blogger!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Öğrenci - Hukuk
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazdıklarımla nasıl bir ilişki kurdunuz sorabilir miyim? Bir şeyler beklemek derken, hit ve para gibi mi? Eğer demek istediğiniz buysa yazdıklarımı yeniden gözden geçirin. Bu işe para verip bir yerlere gelememeniz bu mantığı benimsemenize neden olmuş gibi. Sizin adınıza da iki yönden üzüldüm açıkçası, profesyonelliği savunurken ücretsiz bir servisten çıkabilecek bloglardan korkmanız ve dürüst blog yazarlarına saygısız olduğunuzu alenen dile getirmeniz. Ben de onlardan biriyim çünkü...
Edit: Ayrıca blogger sitelerimde tercihen domain kullanıyorum, sansür etkilemedi beni fakat insanlara ve senin idrak edemeyeceğin türdeki emeklerine saygım var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Futbol Hakemi / Referee
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Sayın Emirhan Bey Dünyada bir milyondan fazla kişi bedava blog hizmletleriyle evine ekmek götürüyordu bu bilgiyi biliyormusunuz :(
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bakınız.
Kullanmanızda sorun yok .Normal birşey fakat.
Ücretsiz hizmet alıp ve isyan edenlere acımıyorum.
Sana bunu ücretsiz veriyorlar ne derlerse o ne olursa o yapacak birşey yok burda onlara küfür etmeyede gerek yok.Biliyorumki bir çok blogger şuan küfür sövürüyor.
Fakat ücretsiz almak en doal haktır.isteyen alır kimse sorgulamaz.
Benim bakış açım ;
Eğer ciddi bir site yapacaksam.Adam akıllı bir site yapmayı düşünüyorsam blogger , .TK vs hiç ücretsiz servisler kullanmam.
Blogger ve diğer ücretsiz servisleri kullananlar iddalı bir iş yapmıyor bence boşuna üzülmelerine gerek yok.
eGe
Blogger!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Öğrenci - Hukuk
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@mua
156.154.70.22
156.154.71.22
DNS'leri ayarla..
@emirhan
Demek istediğinizi anladım fakat çok ayrı şeylerden bahsediyoruz şuan.