Amerikada Sandy kasırgası nedeniyle GTA V‘in 2. Tanıtım videosu ertelenmişti. Sonunda video yarın yayınlanacak. Rockstar Games kesin olarak videonun yayınlanacagı saati dahi belirtti. Grand Theft Auto V’in 2. tanıtım videosunu aşagıdaki süre dolunca sitemizden izleyebilirsiniz.
Geri sayım bittiginde video otomatik olarak açılacaktır ve Rockstar Games videoyu yayınlayacaktır. Otomatik olarak videoyu izlemek için PC Oyuncum'dan videoyu takip edebilirsiniz.
Grand Theft Auto V: 2.Trailleri Yayınlandı Günlerdir bekledigimiz ve en son dün kesin trailler geri sayımını verdigimiz GTA V’in 2.trailleri yayınlandı. GameInformer dergisinde birazda olsa GTA V ile ilgili detaylar verilmişti fakat tabiki türkiye’de olmadıgı için bizler yararlanamamıştık.
Oyunda 3 karakter var. Aile hayatı kötü olan Micheal, Biraz kızgın ve psikopat olan Trevor ve profesyonel bir hırsız olan Fransklin. Traillerin geri kalanı ise klasik GTA’daki gibi kovalamacalar, görevler ve eglencelerden oluşmakta.
0:50 ve 01:00 Bad Boys 2'deki kovalama sahnesine çok benziyor. 01:15 - Köpeğin kafası ilgimi çekti. Sanki sabit duruyor. 01:22 - Bittim. Oyunu oynamak nasip olursa yapacağım ilk çılgınlık :D