-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel tema 3 hata önce siteme kurdum kullanıyordum sabah bir baktım komple site silinmiş gitmiş herşeyim host firmasına sordum giren ip elektronik imza felan varmı dedim yok temanız da ki açıktan dolayı girmişler denildi bilgilendirmek istedim iyi forumlar.
Fatih
fatihcalisir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fatihcalisir.com
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%0)
Host firmalarının genel çamur atma durumlarından birisi.Bulamadıkları sorunları bu şekilde öteleyerek işin içinden çıkıyorlar.
Kullandığınız eklentiler, bilinçsiz olarak temada düzenleme yapmak, ne olduğu belirsiz firmalarla çalışmak vs vs.. (Lafımın buraya kadarı genel görüşümdür.Ne şahsınıza nede host firmanıza karşılık değildir.)
Bunların hepsinden bahsetmeden bir çok kişinin kullandığı temaya direk olarak 2. mesajınızda bu şekilde ithamda bulunmak ayıba kaçıyor.
Not: WPLog teması dahil bir çok temayı yapımcı siteleri haricinden indirmek ve kullanmak ileride bu şekilde sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir.Kötü niyetli kişiler temalarda oynayarak sizlere sunmuş olabilirler.Bu konuda dikkatli olunması gerektiğini burada da hatırlatmak isterim.
www.fatihcalisir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest meslek şirket sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
çok başarılı elinize sağlık
http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite (Öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel bir tema teşekkürler. Ancak ben thumbnail özelliğini bir türlü ayarlayamadım. Resimleri yüklememe rağmen açmıyor. Ayrıca videolar anasayfada çok kötü duruyor onu anasayfada göstermek istemiyorum. Bi kaç kod buldum ama function.php şifrelenmiş birşey yapamıyorum. Yapabilirsen ilk resmi thumbnail yapma ve ana sayfada kategori göster/gösterme yapabilirsen yada yardımcı olursan sevinirim..
Fatih
fatihcalisir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fatihcalisir.com
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%0)
tema ayarlarından video ve resim kategorisinin gösterilmesini engelleyebiliyorsunuz zaten ayarları yaptığınızdan emin olun.site adresinizi özelden gönderin resim kısmına bakayım
www.fatihcalisir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum bu alt tarafa yani sende temalarımız ve bağlantılar bulunan yere nasıl birşeyler ekleyebiliriz?