lostyazilim
tr.link

Filistin sehadetin kutlu olsun

7 Mesajlar 1.167 Okunma
acebozum
tr.link

medya05 medya05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Bugün içim Acıyor Arkadaşlar Hani Biz Türkler israil malları yemezdik içmezdik sosyal medyalarda o kadar herkes bir resim paylaştı israil mallarına ait ama sonuca bakıyorum örnek veriyorum sokağa çıktığımda tüm market ve bakkaların önünde Coca Cola dolapları ve kapıdan içeri girdiğimiz zaman israil malları göze batıyor yazıklar olsun be bugün o paralar ile kardeş dedimiz filistine mermi olarak sıkılıyor bizim esnafımız ne yapıyor hala satıyor ibret almıyoruz... saygılarımla

elektronikssl
webimgo

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
Şahsen ben filistine ve filistinlilere kardeş demiyorum. Ha elimden geldiği kadar israil malı kullanmamaya özen gösteriyorum fakat israil malı dediğimiz şeyler toplumda büyük yer edinmiş olmazsa olmaz gibi gözükmekte. İsrail bize savaş açsa bu ülke coca,cola fanta sprite cappy den vazgeçmez.

radyoloji radyoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Radyoloji Teknikeri
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

medya05 adlı üyeden alıntı

Bugün içim Acıyor Arkadaşlar Hani Biz Türkler israil malları yemezdik içmezdik sosyal medyalarda o kadar herkes bir resim paylaştı israil mallarına ait ama sonuca bakıyorum örnek veriyorum sokağa çıktığımda tüm market ve bakkaların önünde Coca Cola dolapları ve kapıdan içeri girdiğimiz zaman israil malları göze batıyor yazıklar olsun be bugün o paralar ile kardeş dedimiz filistine mermi olarak sıkılıyor bizim esnafımız ne yapıyor hala satıyor ibret almıyoruz... saygılarımla

Haklısınız. Fakat bazı mallar artık günlük hayatımızın bir parçası olmuş. Vazgeçmek bir zor fakat imkansız değil.

Biz israil mallarına karşılık "KEndi Mallarımızı" üretmeliyiz. İşte o zaman amacımıza ulaşmış oluruz.

acidmax acidmax WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek web developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
biz elimizden geleni yapalım, bir ürün bir üründür almayalım..

benim asıl kızdığım nokta ise bazı insanların ETİ markasından neredeyse haramdan kaçınır gibi kaçındığı halde İsrail'linin ürünlerine bu tepkinin milyonda birini göstermemesidir..

:(

wmaraci
wmaraci

tpeker tpeker Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 124 / E
  • Meslek Hamal Aq
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** O**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 6, (%100)
Valla kimse kusura bakmasin, bnm kardesim su an nobet kulubesinde dagdaki iti cakali uslu dursun diye bekleyen askerimdir. Sen yat allah yat, calismak yok. Egitim aman benden uzak dursun. Teknoloji tovbe hasa gunah. Sonra coca cola icmeyelim cozume bak. Adam tibetin daginda bile kola satiyor 3 lite lcmesen israil batacak sanki.

medya05 medya05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

tpeker adlı üyeden alıntı

Valla kimse kusura bakmasin, bnm kardesim su an nobet kulubesinde dagdaki iti cakali uslu dursun diye bekleyen askerimdir. Sen yat allah yat, calismak yok. Egitim aman benden uzak dursun. Teknoloji tovbe hasa gunah. Sonra coca cola icmeyelim cozume bak. Adam tibetin daginda bile kola satiyor 3 lite lcmesen israil batacak sanki.

En Azından Benim Paramla Kurşun Sıkılmayacak

tpeker tpeker Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 124 / E
  • Meslek Hamal Aq
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** O**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 6, (%100)
Kardeşim iyi niyetini anlamaya çalışıyorum ama yapmayın! Bu çözüm değildir, bu sadece vicdanını rahatlatmaktır. Hiçbir filistinliye, hiç bir allahın kuluna faydası olmayan birşey söylüyorsun. Kesim çözüm uzun vadeli de olsa, her bir müslümanın tek tek ilim, irfan, vicdan sahibi olmasıdır. Sen kadını insandan saymazsan, okulun 28 katı kadar heryere cami dikersen, Kuran-ı Kerim dışında bir satır birşey okumazsan, çok afedersiniz kimseyi küçümseyerek söylemiyorum ama sadece içgüdülerinle hayvan gibi yaşarsan, birileri gelir seni koyun da eder eşek de. Biz burda filistinli din kardeşlerimiz diyoruz, e be Allahın adamı suriye'de din kardeşlerimiz birbirini boğazlıyor, öyle videolar izledim ki dehşete düştüm, insan denilen canavarın ne olduğuna şahit oldum. Dolayısıyla dünya düzeni maalesef yüzyıllardır katledilen insanlar ile doluyken ve buna kimse bir çözüm bulamamışken kayıtsız kalma demiyorum ama kolanı iç güzel kardeşim, senin içtiğin kolanın kurşuna dönüşmesi sürecini çözmeye çalışma

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al