-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bunu şimdiye kadar hiç kimse için yapmamıştık. Sadece ve sadece Atatürk için yaptık
10 Kasımda bunu milletimize anlatamadık. Elin Amerikalısı bile saygı duyuyor. Bazıları utanır mı acaba...
6 kişi bu mesajı beğendi.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arama motorlarının 10 Kasım'da tasarımlarını karşılaştıranlar okumalı. :) Ölüm yıl dönümlerinde hazırlamıyorlar diye bas bas bağırdık ama boşa..
Noktayı koymuşlar.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğr
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Defalarca aynısı anlatmaya çalıştım her seferinde Atatürk düşmanı oldum. İnsanlarımız çok garip..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google, Doodle yaptığında Atatürk değer mi kazanacaktı? Ya da yapmadığında değer mi kaybetti?
Ayrıca Larry Page kendi blogunda 10 kasım için karanfil yayınladı mı? Tabii ki hayır. Yani Google ve türevi şirketlerin yayınladığı bu küçük hatırlatmalar sırf sempatik gözükmek için. Ben kendi adıma samimi oldukları düşünmüyorum.
Bu tarz büyük şirketlerden beklentileriniz olmasın. Yarın Google'dan daha iyi bir arama motoru çıkarsa anında satarım. Onca yıl kullanmışım, mazi falan, hepsi hikaye. Umrumda olmaz Google da Larry Page'in cebine giren para da.
2 kişi bu mesajı beğendi.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Çok mantıklı bir açıklama.Baştan beri diğer arama motoruna alışamadım.Bazı insanların neden googlea bu kadar kin duyduğunu bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Mantıklı bir açıklama. İlk başta bende düşünmüştüm neden koymadı diye. Tabi tepki göstermeden önce mantıklı düşünmek gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aslında Batuhan ve daha bir çok arkadaşımız Chip Online'dan önce zaten buna benzer bir açıklama ile forumu bilgilendirmişti. Okumuyoruz ya da tartışmayı seviyoruz bilemiyorum. Google vs Yandex temalı başlıklara baktığınızda en çok görüntülenenler olduğunu kolayca görebilirsiniz. Kıyaslama yapılabilir tabii ki ancak birbirimizi kırmadan. Sonuçta her iki arama motoru da kaliteli hizmet veriyor. Şahsen ben her iki arama motorunun servislerinden yararlanıyorum. Siz de öyle yapın derim.