-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
arkadaşlar ben bu sosyal medya olayını çok dikkate almamıştım çok ince şeyleri kaçırdığımın farkına vardım.
bu facebook'da like butonuna basıldığı zaman google sıralamada yükseltme sağlıyormuş ve aynı şekilde twitter'dada aynı şekilde bir tweeti retweet yaptığımız zaman aynı şekilde sıralamada etki ediyormuş.
şimdi sorum şudur facebookda bir like hilesi kullansam etkiyi alabilirmiyim?
twitterde pek bilgim yok 1 retweet yapmak yeterlimi yoksa
bir tweete ne kadar retweet yaparsan o kadar etkimi gösteriyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
hileye hurdaya girmeni tavsiye etmiyorum yazdığın yazıları veya içerikleri düzenli olarak face de google +1 de pinterestte twitterda paylaş zamanla faydasını görürsün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
unutmayınki rakiplerinizde bunları yapıyor sizin daha öne çıkmanız için facebook da aktif olan sayfalara sahip olmanız gerekiyor örneğin 40 50k lık 2 3 tane sayfa da paylaşmakla tek sayfada paylaşmak arasında fark var yani paylaştığınız gönderinin ulaştığı kişi sayısıda önem taşıyor burada çok ince ayrıntılar var bunların hepsini göz önünde bulundurup ciddi çalışmalar yapmalısınız organik olarak kasılmış 50k beğenili sayfadan paylaştığınız linke giren kişi ne kadar çok olursa o kadar faydsını görürsünüz.Facebook da paylaşdığınız gönderideki link tık almıyorsa faydasını göremezsiniz sonucda google böcekleri yapay zeka gibi işliyor her ayrıntıyı göz önünde bulunduruyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
tabiki faydası olur twitter da gelen etki facebooka göre daha azdır ama yinede önemi var tabi twitterda size önerim yazınızı o anda tt lisetisindeki tüm taglere gönderin böylece daha çok kişi görebilir ve tıklama oranı artar buda fayda sağlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sitenin içeriğine dair her hangi bir konuyu facebook sayfalarında paylaşırken, detaylı istatistikleri sunan link kısaltma servislerini kullanarak, ilgili paylaşımından siteye kaç kişinin geldiğini tespit edebilirsin mesela, ona göre çalışmalarına yön verebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Başta sosyal medya çok önemli, yazdığın yazıları sosyal medya da paylaşırsan, özellikle Facebook sosyal imleme gruplarında paylaşırsan belli bir müddet sonra bir kitleye ulaşıyorsun. Her geçen gün sitenin hit sayısı artıyor ve sabit bir kitleye ulaşıyorsun.