myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Başarılarınızın devamını dilerim bende müşteriniz olarak gerçekten çok memnunum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Her nekadar bir ara sitelere ulaşılamaması gibi bir sorun yaşanmış olsa da daha sonra tüm sorunlar haloldu. Uzun bir süredir de hiçbir sorun çıkmadı. 1 senedir Ozkula kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Yeni sunucular ile daha da güzel bir duruma geldi. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim. Başarılar :)
Not: Usluer v3 çalışmıyor tek sorunum bu :)
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
"i7.ozkula.com.tr" VPS OpenVZ sunucusuna ethernet kartı takviyesi yapılacaktır.
Yeni ethernet kartı ile 1000 Mbps kadar network erişimini sorunsuz desteklemektedir
Ethernet takviyesi süresi boyunca sanal sunuculara erişim kesilecektir.Çalışma 12 de başlayacak ve 1 saat içinde tamamlamayı planlıyoruz
İlgili sunucudaki müşterilere mail atıldı maili almayan müşterilerimiz ciddiye almasın.
Saygılarımızla
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Msn adresinizi ekledim hocam müsadenizle bir kaç soru sormak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1 sene kullandım. 1 sene boyunca kurulum hariç hiçbir sorun yaşamadım. O da uploadla ilgili bir sorundu. İlk hostingi aldığımda kendileri bana yedeklerimi vermemi ve yeni ftpye taşıma işlemlerini yapacaklarını söylediler. Ben de kabul ettim ancakçok yavaş ilerleme kaydettileri için vazgeçtim. Kendime ait 8mbps ile çok hızlı bir şekilde yedeğimi ozkula sunucularına göndermiştim. Ayrılmamın sebebi de maddi imkanlardı yoksa hizmetleri iyi olduğu için devam ederdim.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Network Yönetimi gerçekten çok zahmetli ve stresli bir iş. Her bakımdan işiniz severek yapıyorsunuz. Başarılarınızın daimi olmasını dilerim.