netbozum
wmaraci reklam

Domainim Yönetiliyor...

12 Mesajlar 2.930 Okunma
Toplam 12 mesaj ve 2.930 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

Webteyiz adlı üyeden alıntı

Hayır Hocam Bir bilgim Yok Nedir Tam Olarak Bilginiz Varmı?

clientTransferProhibited veya clientDeleteProhibited domainin kilitli olduğu anlamına gelir. Bu yetkisiz transfer işlemlerine karşı fazladan bir güvenlik önlemidir.

Tamam sizin açınızdan bir tehlikesi yokmuş extra güvenlikmiş.

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)

Webteyiz adlı üyeden alıntı

Herkese İyi Akşamlar Direk Soruna Geçeyim...

Bikaç Gündür üzerinde çalıştığım Gametr.Net Domaini İHS'de kayıtlı. Ben Domaini Alalı 4-5 Gün Oldu wordpress yükledim yazı girdim vs. Biraz Önce Siteme Girdiğimde Domain İHS'de park edilmiş ve Bu Domain Satılıktır Şeklinde Park Sayfasıyla Karşılaştım. Yazıdğım Yazılar Tema Ayarlarım herşey gitti bunların derdinde değilim ancak 3. Bir Şahış Nasıl Oluyorda Bana Ait Olan Bir Domaini Yönetebiliyor Anlamış Değilim.

Park Sayfasında Mail Adreside Vardı Belki Bu Forumdadır Veya Tanıyan Olabilir salihdemirkol@gmail.com

İHS' den alımın gerçekleştiğine dair e-posta gelmiş olmalı size. Bu bilgiler e-posta kutunuzda duruyorsa, İHS' ye iletip kolayca düzelttirirsiniz. Daha büyük bir sorun yoktur, umarım.

Konuyu paylaşmanız, örnek bir olay oldu. E-posta adresinde kayıt firmasına özel bir klasör açıp, bu kayıt bilgilerini saklamak lazım. Aramızda "Aynı durum benim başıma gelse, bazı adıma kayıtlı alan adlarında sorun yaşayabilirim. Çünkü e-posta' ya gelen bazı bilgileri silmişim, düşünmeden" diyenler olabilir.

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al