Arkadaşlar, Elimde aşağıdaki gibi güzel domainler var. Kendim iyi bir asp.net uzmanıyım.
canlirehber.com
istesektor.com
cazipanya.com
kalipnet.com
ilanverteklifal.com
rakipfirma.com
kiyasiyateklif.com
birgonulikikalp.com
reytingtv.com
projeedin.com
projemekani.com
extrakontor.com
Bu mesajı bu bölüme yazdım çünkü benim grafiker bir ortağa ihtiyacım var. Aslında para karşılığı grafikleri yaptırabilirim ama yüküm çok fazla ve iş bittikten sonra bile işleri bölüşücek birine ihtiyacım var. Anlıyacağınız aradığım kişi grafik zevki olan, orjinal fikirler verebilcek aynı zamanda da grafikerlik işi dışında para kazanmak isteyecek biri olmalı.. Dediğim gibi iş bittikten sonrada işletmesi var..
Herşey bittikten sonra bir office açıp, orada yeni projeler çıkarmak benimde isteğim.. İlgilenen varsa bana bu (Arkadaşlar, Elimde aşağıdaki gibi güzel domainler var. Kendim iyi bir asp.net uzmanıyım.
canlirehber.com
istesektor.com
cazipanya.com
kalipnet.com
ilanverteklifal.com
rakipfirma.com
kiyasiyateklif.com
birgonulikikalp.com
reytingtv.com
projeedin.com
projemekani.com
extrakontor.com
evinehizmet.com
Bu mesajı bu bölüme yazdım çünkü benim grafiker bir ortağa ihtiyacım var. Aslında para karşılığı grafikleri yaptırabilirim ama yüküm çok fazla ve iş bittikten sonra bile işleri bölüşücek birine ihtiyacım var. Anlıyacağınız aradığım kişi grafik zevki olan, orjinal fikirler verebilcek aynı zamanda da grafikerlik işi dışında para kazanmak isteyecek biri olmalı.. Dediğim gibi iş bittikten sonrada işletmesi var..
Herşey bittikten sonra bir office açıp, orada yeni projeler çıkarmak benimde isteğim.. İlgilenen varsa bana bu (info@bayramoglusoft.com) adresinden mail atabilirler.
Büyük bir dip not: İstanbul da yaşıyorum, haliyle bu kişi İstanbul da olmalı  yada uzaktan destek verebilecek kadar kendine güveniyor olmalı..
Ortak fikir alış verişi yapıp yukarıdaki domainlerden uygun olanlara proje geliştirmek istiyorum.
info@bayramoglusoft.com) adresinden mail atabilirler.
Büyük bir dip not: İstanbul da yaşıyorum, haliyle bu kişi İstanbul da olmalı  yada uzaktan destek verebilecek kadar kendine güveniyor olmalı..
Ortak fikir alış verişi yapıp yukarıdaki domainlerden uygun olanlara proje geliştirmek istiyorum.
Saygılarımla