-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ya arkadaşlar, başımda öyle bir dert varki bir türlü çaresini bulamadım.
Şimdi olay şu şekilde, Google gerçekte var olmayan indexleri varmış gibi göstererek listelemeye çalışıyor, böyle bir index olmadığı içinde haliyle 404 kodu çevirip hatayı şak diye yapıştırıyor google webmaster aracı na.
Ben bunları sürekli indexlerden çıkartıyorum, fakatucu sonu gelmiyor. 1 senedir sürekli böyle asılsız index hataları alıyorum.
İşin ilginç tarafı, hata gönderilen indexleri listelemeden kaldırıp engelleyince mevcut index'imde bir düşüş olmuyor.
Ne yapmalıyım ?
a) Ya sabır çekip index kaldırmaya devam edeceğim
b) 404 sayfasını anasayfaya yönlendireceğim.
c) öneri :)
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
gerçekten öyle bir index yoksa google 90 gün içinde siliyor normalde zaman geçtikçe azalması lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende benzer bir sorun yaşamıştım. Siteden kaldırdığım sayfaların hatalırını tek tek araçlardan kaldırdım. Ancak dönüp dolaşıp aynı URL ler tekrar çıkıyordu karşıma. Google bu konuda biraz yetersiz gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zamanla kendiliğinden kalktı. Ancak 1 yıldan fazla sürdü. Domain reglenmeden önce kullanılan binlerce URL vardı imzamdaki sitede. Yaklaşık 1 sene beklemek zorunda kalmıştım. Şimdi nadiren bulunamayan sayfa çıkıyor. Yani eski sitenin kalınıtıları zamanla kalktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben de düşmüş bir domaini kaydetmiştim 1 yıl öncesinin indexleri geri geliyor.Kaldırıyorum yine geliyor.Yapacak birşey olduğunu sanmıyorum