-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam arkadaşta var bu telefon. Muhteşem bir ekranı var. Özellikle oyunlar çok canlı oynanıyor. Oyun oynamak çok büyük bir zevk bu telefonda. Arkadaşımdan hiç bir şikayet duymadım. Sadece şarj problemi var. Ama o da zaten tüm android telefonlarda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1 yıl kullandım hocam cihaz iyi ama ram konusunda bir süre sonra sıkıntı çekeceksiniz. İkinci olarak en yüksek 4.0.4 android sürümü mevcut. Daha üstünü Sony vermiyor ama ben bu cihaza root ve BL kilidini kırarak custom rom yüklemiştim. Eğer garantiden çıkması sorun olmaz diyorsanız sizde custom rom yükleyerek telefonu daha iyi hale getirebilirsiniz. Kamerası oldukça iyi fakat bu telefonda kronik bir sorun var. Ekranın sol tarafında kameraya benzeyen yakınlık sensörünün üstünde bir süre sonra bir çatlak oluşuyor. Eğer sahibinden.com'a bakarsanız ilanlarda birçok ilanda sizde bunu görebilirsiniz. Ben telefonu hiç düşürmediğim halde bende de çatlak vardı.
Kolay gelsin.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Rıza adlı üyeden alıntı
hortlatılmış bir konu,
Yaklaşık 2 sene önce Xperia Arc S yerine Xperia S aldım, işimi gördüm ve şimdi kenarda yatıyor :) Açıklaman için yine de teşekkürler :D
Özür dilerim :(
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!