VDS paketimden vazgeçip yeni bir host aldım. Cpanelden pleske geçiş yaptım. Sitemi kurdum herşey tamam süper wp kurulu yaptım falan. Yazıları da içe aktardım orda da sorun yok. Veritabanına sadece siteme üye olan 1000i aşkın kişinin üyeliği şuan yok göründüğü için ihtiyacım var. Fakat veritabanını yüklerken karşılaştığım sorun şu:
Hata
SQL sorgusu:
--
-- Tablo döküm verisi `smf_boards`
--
INSERT INTO `smf_boards` ( `ID_BOARD` , `ID_CAT` , `childLevel` , `ID_PARENT` , `boardOrder` , `ID_LAST_MSG` , `ID_MSG_UPDATED` , `memberGroups` , `name` , `description` , `numTopics` , `numPosts` , `countPosts` , `ID_THEME` , `permission_mode` , `override_theme` )
VALUES ( 1, 1, 0, 0, 1, 4, 4, '-1,0', 'Japonca Forumu', 'Japonca hakkýnda her türlü sorunuzu bu baþlýk altýnda yeni konu açarak sorabilir yada diðer konularda sorunuza cevap aramayý deneyebilirsiniz.', 2, 2, 0, 0, 0, 0 ) , ( 5, 1, 1, 1, 2, 0, 0, '-1,0,2', 'Japonca Çeviri ', 'Çevirisini yapamadýðýnýz cümleleri, hikayeleri burada paylaþýp çözüm arayabilirsiniz.', 0, 0, 0, 0, 0, 0 ) , ( 3, 1, 0, 0, 3, 0, 0, '-1,0,2', 'Anime', 'Animeler hakkýnda yazýlarýný paylaþabileceðiniz forum.', 0, 0, 0, 0, 0, 0 ) , ( 4, 1, 0, 0, 4, 0, 0, '-1,0,2', 'Online oyun - mmorpg and mmofps', 'Oynadýðýnýz beðendiðiniz online oyunlarý burada tanýtabilirsiniz.', 0, 0, 0, 0, 0, 0 ) ;
MySQL çıktısı:
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
daha önce bir eklenti ile sitemde forum açmıştım. Beğenmeyip kapattım. Ordaki dosyalar mı kalmış ne anlamadım. Şimdi yeni sitemde ise 0 bir tertemiz veritabanı var. Bu arada benim veritabanım 28mb. Ama benden maximum 2mb isteniyor. Onu da düşüremedim gitti.
Bu sorunu nasıl çözeceğim ben?
İlla dns değiştirip vdse geri dönüp veritabanı temizliği yapıp yeni bir yedek alıp tekrar yeni hostumamı atmama gerek.