Merhabalar,
ilk sayfada yer almak için profesyonel destek almak şart mı?
web sitemiz www.******.net anahtar kelime "************"
Meta açıklamada ve anahtar kelimelerde kullandım. site içeriğinde zaten kelime geçiyor bol bol. Geçen bazı yerlerde kalın ve altı çizili yaptım. seo dostu url olarak ayarladım. birkaç resim kullandım ve resimleri etiketledim. enerji kimlik belgesi ile ilgili birkaç sayfa daha oluşturdum. birkaç şirket tanıtım sitesine web sitesi tanıtımını ekledim. konuyla ilgili makaleleri okudum ve uyguladım. site seo analiz puanı 93. konuyla ilgili ekşisözlük, wikipedia ve birkaç forumda makaleler yazıp en altına site linkini ekledim.
site ilk 2 ayında google aramalarında ilk 100 içine girdi. ilk 70e kadar çıktı. yavaş yavaş çıkar diye bekliyordum. (daha önce hazırladığım birkaç web sitemi de ilk sayfaya taşımıştım).. fakat ne olduysa oldu sonraki aylarda sıralamada kayboldu site tekrar optimize etmeye çalıştım fakat banamısın demedi. geçen hafta 295. sıradaydı bu hafta o da yok.
ben biyerde hata mı yaptım. yoksa bizim bilmediğimiz söylenmeyen başka şeyler mi dönüyor. ilk sayfa garantisi verenler daha başka ne yapıyorda site tavan yapıyor anlayamıyorum. Profesyonel destek almak şart mı??
sırf iş alabilmek için aylardır adwordse para bayılıyoruz. fakat belimizi bükmeye başladı.