-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kargoyu karşılarsanız 30 liralık kitap alıcam?
199
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gördüğüm kadarıyla "Yer sağlayıcı" belgen yok ve bu serüvenin uzun sürmez. Fark edilirsen 800 - 5.000 TL arasında ceza alırsın.
Onun dışında; tasarımdaki grafikleri biraz daha pro. yapabilirsin. JPG gibi duruyor hepsinin çözünürlüğü düşük.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
proje olarak aslında iyi ama kargolar filan ne oluyor mesela ben kitapyurdundan kitap alıyorum mesela 30tllik kitap aldıysam 5tlyi geçmiyor kargo yani kargo firmalarıyla anlaşmanız filan var mı ve birde kargo ödeyen kitaplar var ama hep fiyatları yüksek bence oraya düşük kitaplar ekleyin ki alınsın mesela 9tllik kitap ekleki talep olsun alacak kişi kargo bedava olsun diye alsın 9-10tllik kitabı yoksa 30tllik kitap alıpta kargo ödeyen kitaplardan 30tllik bir kitap daha alan olmaz ama siteniz idare eder fazla grafiğe gerek yok bence sade bir tasarım olması yeterlidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok hocam kargoyu illa siz karşılayın diye demedim ama kargo firmalarıyla anlaşmanız olmazsa sıkıntı olur fiyatlarda yani ben mesela kitapyurdundan alırken kargoyuda onlara ödüyorum onlar direkt gönderiyor yani kargo fiyatını biliyorum ama sendede bu böyle mi onu sordum yani kitapyurdunda giriyorum sipariş vermeye kargo seç diyor yanındada fiyatlarıı var istediğin kargoyu seçebiliyorsun sendede böyle bir şey var mı acaba?