-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
iddaa da ilk yarı 1 ikinci yarı 2 oynamıştım, beni ilgilendiren nokta sadece burası :)
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
Burak Yılmaz, Amrabat, Umut Bulut sen bunları eleştiriyorsan yanlış düşünüyorsun gözünüz hep yabancı oyuncuda olmamalı bunlar kendi ülkemizin oyuncuları ve bir çok yabancı kaliteli dediğiniz oyunculardan kaliteli. ayrıca emre de 1-2 maçta formda olmadığı için kötü oyuncu diyemeyiz geleceğin yıldız oyuncusu bence. ben trabzonsporluyum ama galatasarayın oyuncuları çok kaliteli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
O değilde benim tek beğendiğim kişi Fatih Terim oldu. Adam resmen maç boyunca parçaladı kendini. Bağırdı çağırdı, maçın gidişatını yaptığı hamleler ile değiştirdi. Bence bu vasat futbolun üzerine tek konuşulacak şey İmparator'un takımı yönetmesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Galatasaraylı olarak bende bir kaç şey söylemek istiyorum. Fatih hoca Melo da neden ısrar ediyor ? Melo şu an kendi kapasitesinin %20 ile bile oynamıyor bunu artırmak için hoca ısrar ediyor. Sorumluluk yüklüyor . 2. gol de melonun o karambole topu o şekilde atmış olması bile kalitesini gösterir.Melo nasıl oynanacağını çok iyi biliyor fakat performansı düşük bu da inatla geri kazanılır.
Emre Çolak ? Çocuk alt yapımızdan yetişme çok da kaliteli oynuyor. Eksik olan şey tecrübesi . O maç da oynatma bu maç da oynatma bu çocuk nasıl yetişir ki ? Galatasarayın şirket olduğunu da düşünerek bakarsak Emre her maçda gösterilmeli ama 15dk ama 60 dk . 6 yıldır takımda olan adam Terim onun ruhunu okuyodur .
Elmander tecrübe hemde felaket tecrübe tek eksisi geçen sezon sonunda ki sakatlık olayından beri form tutamıyor. Fakat nerde ne yapması gerektiğini biliyor .
Umut hataların adamı ama hatasız takımlara çözüm üretemiyor. Bu da umutu taze kan statüsüne sokuyor. Ne zaman bir takım hata yapar ? Yorulduğu zaman .
Fatih hocanın sistemi kim ne derse desin bence hatasızdı. Sadece zorladığı futbolculardan istediği performansı alamadı. Bunu da düşünmüştü B planına geçti. 3 değişiklik oyunun gidişatı değişti. Braga teknik direktörü ne dedi ? Oyuncularımın motivasyonu kaybolmasın diye oyuncu değişikliğine gitmedim ! Futbol böyle bişey orada oynayanlar robot değil insan.
Melo Elmander hata yaptı kötü de oynadık 2. yarı da iyiydik denilemez yine kötüydük . Maç da Braganın hakkıydı oyuna göre. Hepsine tamam. Peki ilk 3 maç ? Manu deplasmanında iyi oynadık da ne oldu ? Arenada cluj geldiğinde Braga geldiğinde iyi oynadık da ne oldu ? şimdi ki kötü oyunu eleştirenler o gün de skoru eleştirmedi mi ? Taraftarlık da böyle bişey.
Ben taraftarı olmadan oynayan bir futbolcu göremiyorum takımımda. Hepsi de istekli Sabrinin yıllarca takımda kalmasının sebebi de bi hoca için budur. Takımı sevmek herşeyini ortaya koymak . Kimin gücü ne kadara yetiyosa . Yekta da denenebilir derdim o olabilir şu olabilir derdim. Fakat Fatih hocadan daha üstün futbol bilgimiz olduğunu söyleyemem. Sadece oyun da değildir futbol taktiktir. Rakibe karşı kartlarınız olmalı rakibe göre oynamalısınız biraz da kendinize göre değil. Takım yaş ortalaması yüksektir kanat alternatifi yoktur belli handikaplar vardır maç içinde onları koz olarak kullanırsınız. Tecrübeli kanat oyuncusu kullanır yıpratırsınız + genç oyuncu ile değiştirir sonuca gidersiniz gibi. Tek yarıda olsa çok iyi de oynamasa yine rakiplerin bütçelerine bakın sonucu görürsünüz. Burak en sevmediğim futbolculardan yapmacık hareketler taklit etmeler bi özentilik . Sezon başı herkes de böyle düşünüp eleştirdi. E şimdi sonuca bakın . Terim kenardan sıkıştırdığında kaleciye press yapan bi Burak var sahada. ŞL 7 golden 6 sını atan bi Burak var. Bence takım düzelir lige motive olamıyolardı şl baskısı vardı onu da aştılar. Artık herşey değişir diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bizim ülkemizde herkes futboldan anlıyor. Taraftar değilmiydi sağlam nondayı, sakat kewelı göndermesinler diye yuhalayan?