-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
wordpress tabanlı sitemde başlıkta da belirttiğim gibi değişiklik yapamıyorum . yani yeni yazı ekle dediğimde yazılarım eklenmiyor ya da bileşenlerden sağ menüye yeni bir menü eklemek istediğimde de aynısı oluyor. ekliyorum ama görünmüyor. son olarakta temayı değiştirdim yine eski tema görünüyor. kısacası hiç bir değişiklik olmuyor sitede. ayrıca bütün bunlar tüm çerezleri silmeme rağmen meydana geliyor. yardımlarınızı bekliyorum.
burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ögrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı sorunu bende yaşıyorum neden olabilir temada degiştirilmiyor.neyden kaynaklanmış olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çerez eklentisi var ise ondan kaynaklanabilir. Değişiklik yaptığında çerezleri temizlemen gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Yeni yükleyip geçmeye çalıştığın temayı silip denermisiniz tekrar ftp den sil tekrar dene.
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Benimde problemim başlıkta belirtildiği gibi index.php klasöründe değişiklik yapamıyorum footer da değişiklik olmuyor herhangi yani herhangi bir değişiklik yapamıyorum sitede temadan mıdır diye düşündüm temayı değiştirdim yine değişiklik olmadı dedim belki kullandığım eklentilerden birindedir problem, bütün eklentileri iptal ettim yine değişiklik yapamadım. Anlayacağınız hiç birşey yapamıyorum sitemde sizce problem nerede olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim