-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hosting pişmanlıktır hocam. Wordpress'e geçince anlarsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bana sorarsan, bu iki siteyede bulaşma bence. kendi siteni kendin yap.Hazır siteler üzerinden yapma, ama dersen ki ben illa hazır site üzerinden sitemi yapıcam. O zaman wordpress öneririm.
hocam neden öyle diyorsun? Hosting sponsoru bulduğunda hiç sıkıntı olmaz. Bende normal yollarla site yapıcam. Hosting sponsoru bulmayı düşünüyorum.
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hosting benide korkutuyor açıkcası ama çok zorlarsa tekrar bloggere dönerim ... mecbur ne yapayım.. ama profösyonel bi site olacak ... blog degil o nedenle hosting gerekio aldım ben 3 ay denemelik bakcaz
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress her zaman iyidir.Profesyonel bir siteyi Wordpress veya Blogger ilede yapabilirsiniz.Etiketler bazen wordpresstede etiketlenmez o script ile alakalı değil sırf etiketler yüzünden değiştirecekseniz değiştirmeyin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogger 10 numara...kafan attıgında sil başka aç :)
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cambazoglu adlı üyeden alıntı
birader...blogger on numara..wordpress kullandım ama bloggerda aldıgım parayı ve tadı wordpresste almadım. wordpress çok güzerl bir sistem.onda hem fikiriz. ama blogger google'ın destegi ve altyapısı..
ben şahsen günlük 10 dolar kazanıyorum.daha fazla da kazananilirim ama kasmıyorum kendimi günlük yazarsam 3 konu çogu zaman onuda girmiyorum ama kazanıyorum..
ayrıca blogger'daki indexlenmeyi hiçbir sistemde bulamazsın...webmaster tool'sa bile eklemene gerek yok. açtınmı blogu, anında toolsa ekleniyor..eklenti host falan kullanmaya gerek yok..
Ek Olarak:
eklentisi var...işte blogger'ın tek eksikiliği ya en üste ya en altta koyabiliyorsun konu içerisinde konunun ortasına koyamıyorsun..ortaya manuel koyabiliyorsun
bugün akşam eklediğim konuya tıklamalara bakarmısın:)
Evet hocam katılıyorum bugün bir dizi sitesi açtım bloggerdan deneme amaçlu konu ekledim 1-2 saat sonra hemen indexlenmiş site googlede :)
Ek Olarak:
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
hosting benide korkutuyor açıkcası ama çok zorlarsa tekrar bloggere dönerim ... mecbur ne yapayım.. ama profösyonel bi site olacak ... blog degil o nedenle hosting gerekio aldım ben 3 ay denemelik bakcaz
Ozaman şimdiden hayırlı olsun hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1-2 saat çok fazla ya..benim en fazla 20 saniye sürüyordu...4 saniyede indexlendiğini ve en üstte çıktıkları çok oldu.1000 konumun 950'si 5 saniye içinde indexlendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cambazoglu adlı üyeden alıntı
1-2 saat çok fazla ya..benim en fazla 20 saniye sürüyordu...4 saniyede indexlendiğini ve en üstte çıktıkları çok oldu.1000 konumun 950'si 5 saniye içinde indexlendi.
Hocam blog yeni deneme amaçlı açtım açtıktan sonra konu ekledim şimdi baktığımda ise anasayfayı ve konuyuda indexlemiş sürekli olarak güncel bir blog olsa saten 2 saatte indexlemez dediniz gibi olurdu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress'te kullandım.ama blogger kadar kazanmadım.blogger istediğim kadar açıyorum.tamam eklenti falan çok yok ama şu da gerçek.gerek yok..spam eklentisi'ne gerek yok mesela.