-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar kullandığım hostingde softvare-services bölümünde cloudflare var.cloudflare sitesine girdim ve ns yönlendirmeleri yapmak için sitenin bana verdiği ns leri nasıl yönlendirme yapacağım?ayrıca cloudflare sitesine üye kaydı yapmadan direkt kullandığım host (cpanelinde) panelinde cloudflare ye tıklayarak yapılabiliyormu.cevaplarınızı bekliyorum
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selam kardeşim ben cloudflare kuıllandım uzun süre kayıt olmanız şart elbette o şekilde, domainlerinizi ekleyemezsiniz yapmanız gereken ilk olarak kayıt olmanız ardında ise, domaini eklemek ekledikten, sonra ise, bir geri sayım başlar zaten sitesinde adımları izleyebilirsiniz ve ayrıca kendi sitesinde en altta dil seçeneklerinden, türkçeyi seçebilirsiniz.
devamı domaini ekledikten sonra, orda sana ekranda değiştireceğin ns leri veriyor ve sonrasıda domain'in kayırlı olduğu firmada, ns leri cloudflare 'nin verdiği ns ler ile değiştirip ve sonrasıda az bekleyip ileri diyorsun ve işlemin tamanlanıyor ve sonrası artık ayarlar v.b kolay gelsin.
Not : Son olarak sitene saldırı yoksa tavsiye etmem varsa bir şey diyemem Saygılar..
Selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
wp kurulum
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cloudflare sitesi bana ns verdikten sonra host cpaneli açtım ve cloudflareye tıkladım.clouda kayıt olduğum için önce anlaşmayı iptal etmem gerektiğini söyledi hostum.bende cloudflareden domainimi sildim ve cpanelden cloudflareyi aktifleştirdim.ve cloudflare aktif olarak göründü.cloudflaredeki amacım sitemi hızlandırmaktı.artık hızlandımı hızlanmadımı bilmiyorum.bu dediklerimde belki doğru yaptığımı sanıyorum cloudflareyi cpanelde aktif diye gördükten sonra.ama işi iyi bilen bir arkadaş bu yaptıklarım için bir yorum yaparsa sevinirim.