-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben sanırsam 1 yıl oldu sitelerimin hepsi netinternette barınıyor.Fiyat bakımından biraz yüksek olsada bence çok kaliteli
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim Firması Sahibi
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Osman bey ve firması iyidir özellikle ticareti bilmekteler, pamukkale tekno kentte yeni d.c leri açıldı burdaki ticari kazançları vergi v.s gibi bir çok şeyden teknokentte olan firmalar muaftır. Bunu yapmaları bile ilerde dahada ilerleyeceklerinin şimdiden bir işareti. Hayırlı satışlar Osman Bey...
Not : Yerli hiç bir d.c den sunucu hizmeti malesef ki vermiyoruz firma olarak, nedeni asla Türk firmalar değil Selçuğun Sadece Hosting olsun yada Osman Bey'in Netinternet, nedenimiz sadece tr.de'ki *******un altyapısının hala bariz eksikliği macaristanda geçiş pop santralı arıza yapar ******* y.dışı çıkışlar pert, hız deseniz s.online t.vde 1 gbps reklamı verir ama hizmeti sadece çok zengin olanların oturduğu site veya villalara yönelik yani boşa bir reklam v.s v.s, ama T.rde her şey rayına oturursa çalışacağım firmalardan biriside Netinternettir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Cafe İşletmecisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Netinternet'le daha önce çalışmıştım. teknik destekleri falan güzel. Datacenter'a ziyarete bile gitmiştim. Osman abi çok iyi biridir. Sorun ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışır :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şimdiye dek yerli ve yabancı (yaklaşık) 8-10 firma ile çalıştım. Netinternet içlerinde en son tanıştığım ve 2 yıla yakın zamandır tercih ettiğim bir firma. Fiyat politikası bence ideal, yüksek olduğunu düşünmüyorum. Hizmet kalitesinden çok memnunum.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
iyi gibi görünüyor. kullanmadım ama haklarında iyi yorumlar var
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iletişim sektörü
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
netinternet gayet kaliteli ve sorun anında hemen destek veriyorlar + kendi memleketimde olması datacenterın benim için ayrı bi güzel oldu :)
www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
netinternet pahalı ve kaliteli fakat daha iyi bir firma var daha.net fenerbahçe resmi sitesini barındırıyor ve müşteri yorumlarınada bakarsak daha.net en iyi firma derim :D
Developer