-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhaba arkadaşlar,ilk günlerde diğer sitelere göre bana tık başı güzel ücret veren Adsense (Google'un yeğeni) başta sevindirdi beni derken tıklar genel oranda aynı devam etti ama zamanla tık başı ücret düşüverdi tam Adsense reklam yerlerini boşaltacağım artık demeye başladığım bu zamanlarda bir baktım 1K yı aşan tekil hite günde 5 reklam tık anca alan web sitem bugün rekor kırarak %5 to değerini sollamış durumda?
Sizce reklamlarıma saldırı mı olmuş yoksa hafta sonu olduğu için (okular tatil ) küçük çocuklar girip kaza ile mi tıklamışlar.
Sizde bu bu resimdeki,dünkü tıklama değerlerini Adsense geçersiz tık bildirim formu ile bildirsem mi yoksa kalsın mı D: ?
(Ban yemeyim de zar zor buldum zaten bu Adsense hesabını birde pin kodu yolda :) )
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Sen ne olur ne olmaz geçersiz tık bildiriminde bulun.Zaten kasıtlı bir tıklama olayı yoksa sorun teşkil etmez.Madem zor buldun 3-5 kuruş kazandığın ekmeğinden olma derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim sitede 5-6 bin görüntülenmeye 9-10 tık zor alırken senin Bin 800 görüntülenmeye 93 tık çok çelişkili. geçersiz tıklama diye bildirsen bir dert bildirmesen bir dert. tıklanma saatlerinde ip adreslerini filan soruyorlar bunlarıda tespit etmen çok zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hit kaynağına bak hit kaynağında sıkıntı yoksa bişi olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
lodos adlı üyeden alıntı
benim sitede 5-6 bin görüntülenmeye 9-10 tık zor alırken senin Bin 800 görüntülenmeye 93 tık çok çelişkili. geçersiz tıklama diye bildirsen bir dert bildirmesen bir dert. tıklanma saatlerinde ip adreslerini filan soruyorlar bunlarıda tespit etmen çok zor.
İkisi de bir dert hay Google senin :D napcam şimdi :confused: :( ?
Ek Olarak:
Hit kaynağı aynı ama şüpheliyim yine de ben ne bileyim bir kişi sürekli tıklamış olsa Adsens geçersiz tıklama süzgecinden geçerdi,ama nasıl bir tıklanma oldu ki böyle sayıverdi Adsense 98 dene :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben 100 gösterime 20 tık alıyordum kazancım 30 usd felandı sıkıntı olmadı gerçi site ingilizceydi ama türkçe site olunca insan tedirgin oluyor
türkçe içeriğe bu kadar vermemesi lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
demreli adlı üyeden alıntı
ben 100 gösterime 20 tık alıyordum kazancım 30 usd felandı sıkıntı olmadı gerçi site ingilizceydi ama türkçe site olunca insan tedirgin oluyor
türkçe içeriğe bu kadar vermemesi lazım
'' 100 gösterime 20 ... '' yabanacılar reklamlara tıklamaya yatkın galiba ::)..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
demreli adlı üyeden alıntı
Niche site olduğu için adamlar aradıkları kelime ve geldikleri sitede sadece o içerik var.O yazıyı beğenmesse diğerine geçiyor hemen site için bağlantılarla.Etrafta reklamlar var.Onlarada tıklıyorlar bu arada :) Yasa dışı birşey yok kesinlikle
Güzelmiş hayırlı olsun :).