-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
20 site hepsini birbirine linkle uçurursun siteleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce vay be demek istiyorum. 20 Farklı ürün için 20 tane site açacaksınız. Sonra ne olacak o sitelerden ana sitenize link vereceksiniz. Sonra ne olacak. HİÇBİR ŞEY. Bu yöntem işe yarasaydı işimiz çok kolaydı 500 tane blog açar basardık linkleri.
Tek bir site, gerekirse iyi bir seo uzmanı. Sağlam bir ekip, güçlü bir sosyal medya gücü.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşım beni dinlersen pişman olmazsın. 20 kalem ürünü bir birine bağlantılı olacak şekilde 3 bölüme böl ve 3 site kurarak bu işe başla.
Bir de bence 20 kalem diyorsun örneğin 3 e böldüğünde ortalama çıkan 7 kalem ürün grubundan biriyle başla bir site aç ve bu ürünleri orta sergile bu hem bir deneme aşaması olur. Sonra iki siteyi daha eklersin. kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bir şekilde belirli alanlarda mutlaka kategorize edilebilir, olabildiğince az site sayısı ve birbiriyle bağlantılı olarak kendi kategorilerinde iyi yer edinmeleri için seo uzmanı + sosyal medya kullanılarak optimize edilmelidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
20 farklı site kurmanın kurallarına uyarsan senin için faydası çok fazla olur. Kimse bahsetmemiş sanırım ama 20 tane siteyi nasıl kuracağın çok önemlidir. Öncelikle o 20 sitenin 20'sininde barındırıldığı yerlerin ip'leri farklı olması lazım. Farklı olacak ki kaliteli backlink kabul edilsin ve ana siten üst sıralara çıksın. 20 sitenin 20'sininde içeriğinin özgün olması gerekli. Ancak bu sayede Google o siteleri indexler. Son olarak 1 sitenin o 20 üründe ilk sırada çıkması 20 farklı site açarak ilk sırada çıkmaktan daha zordur. Kısacası bol vaktin varsa, SEO kurallarına dikkat edecek olursan 20 farklı site aç derim.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Almina adlı üyeden alıntı
22 gün falan olmuş konu açılalı, bence bu karar çoktan verilmiştir, ama ben de size katılıyorum, ben olsam ben de bu mantıkla giderdim; farklı serverlerde bulunan 20 tane .com uzantılı sitenin, tek bir siteye link vermesi, .com uzantılı ürün bazında sitenin yükselebilme hızını da göz önünde bulunduracak olursak, süper olur. Oldu ki olmadı; 20 domaini tek domaine yönlendirirsiniz, tek domainden çalışmanıza devam edersiniz, o domainlerin ziyaretçilerini de alırsınız.
İlla ki bu zamana kadar karar vermişlerdir. :) Bu konuda merakı olanların olacağını düşünerek cevap vermek istedim. Bir konu hariç aynı mantıktayız. 20 tane domaine site kurmayıp 20'sini siteye yönlendirmek Google açısından ve ziyaretçi açısından kişiye hiç bir şey kazandırmaz. O domainlere ait bir site olmadığı sürece o domainler Google'da indexlenmez. Sadece adres çubuğuna o domaini yazan olursa siteye yönlendirilir, ki günümüzde sadece çok iyi bilinen adresler adres çubuğuna yazılarak siteyi ziyaret eder.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
o tek domainin adresini alabilir miyim bir değerlendirme yapayım...
Sağlıcakla...