Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İnternet devi arama sonuçlarını belirleyen algoritmaları değiştirerek bu tür içeriklerin sonuçlarda görünmesini önlemeyi planlıyor.Ancak bu tür içerikleri özellikle bulmaya çalışan yetişkin internet kullanıcıları içerikleri bulabilecek. Yani yapılacak spesifik bir aramayla cinsel içerikli siteler görüntülenebilecek.
CNET’in haberine göre Google, yetişkin içerikleri bloke etmiş değil, sadece yetişkin kullanıcıların bulacağı spesifik aramalara göre algoritmaları yeniden belirlemiş durumda. Örneğin "breast" yani "meme" şeklinde arama yapanlar arama sonuçlarına cinsel içerikli siteleri görürken, yeni algoritma bu sonuçların sayısını azaltıyor.
Kaynak: http://www.gazeteciler.com/gundem/google-cinsel-icerikli-siteleri-kaldiriyor-59955h.html
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
en iyisini yapıyor..bana kalsa ne varsa cinsel içeriğe yönelik hepsini kaldırsın...Toplumun ahlakı yerlerde zaten...Belki milletimizin hayır duasını alır..
3 kişi bu mesajı beğendi.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bazı sağlık siteleri de ister istemez bu listeye takılabilir belki ama Google'ın sistemi bu belli de olmaz. Ona uygun birşey yaparlar.
Geçende forumda okuduğum bir haberde Google'ın başkanı "Biz sadece içerikleri listeleriz. Çocukları ilgili içeriklerden uzak tutmak ailelerin görevi demişti." bu düşüncesi değişmiş galiba.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Are you alright?
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ad*lt sektörüde böylece biter...
The End... :)
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google bence domain, title ve anahtar kelimeleri esas alarak kaldırır siteleri böylece herkes haddini bilir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Web Tasarımı
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google'dan animasyon çizgi film indirdim. Filmi izlemek için açtım yanımda da bu arada çocuklar vardı tabi. Film ****o filmmiş ve indirme konusunda animasyon çizgi film adı ve konusu vardı. Nasıl kapatacağımı bilemedim filmi. Yanı bunu yapanların eline ne geçiyor anlamadım.:( Google'ı bu siteleri kaldırma konusunda destekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yasaklar hiçbirşeyin çözümü değildir ki bu sadece yaşı uygun olmayanlar için uygulanan bir kısıtlama anladığım kadarı ile burası mantıklı olmuş.ayrıca bu da ad*lt sitelerin ve bu sektörün büyük sekteye uğrayacağı anlamına gelir.hadi bakalım :)
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani bu adцlt içerik peşinde olan birini engelleyecek mi? Tabii ki hayır. 1992 doğum tarihi ile Google hesabı açıp yine yollarına devam ederler. Zaten Google'ın amacının da bu içerikleri barındırmamak olduğunu düşünmüyorum. Sadece gerçekten böyle bir içeriği görmek isteyen kişilere gösterecek.
Başınıza gelmiştir: Google görsellerde sıradan bir şey aramak istersiniz, bir sürü alakasız adцlt materyal gelir. Google bence tam da bunu düzeltmeyi amaçlıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-