-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mikro adlı üyeden alıntı
Hocam kendinizi çok bilmiş sanıyorsunuz mesajlarınız ile kişileri aşalamayın sizin yaptığınıza görmemişin bi pr3 olmuş denir
arkadaşım ne saçmalıyorsun konuyu açmışım şartlarımı yazmışım okuma yazmanız yokmu adam dalga geçer gibi mesaj atmış karşığınıda yazdık senin de okuma yazman yok heraldeki konuyu ve mesajları okuyup kavrayamamışsın
isfikirleri-girisimcilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
sanırım trustrankın ne olduğunu bilmediğinizde böyle söylüyorsunuz.ama insanları küçümsemeyin.Şuan trustrank pr den daha önemli birçok kişiye göre.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google speed page sitenin hızını ölçmüyor..
Ya nesini ölçüyor? ingilizce sözlük kullan bence gereksiz tartışma.
ekle o zaman
ekliyeyim demişim ukalalık diz boyu sonra bide pek bilmişsin ama öğrenememişsin.
hani gelecek pr 2 idi pr güncellemesi oldu ve seninki hala sıfır
demişsin,, Oysa senin sitenin pr değerinide söylemiş ve ukalalık yapmıştım.Değişmeyeceğini yani 4 olmayacağını yazmıştım ve bu doğrulandı.Bunu ben bildiğimden olmadı bu googlenin ölçüm değeri. Yazdığımı dikkatel oku tahmini PR değeri yazmışım bu hala geçerli. yani trustrank değeri pr değerinide kapsayan ve belirleyen yeni bir değerlendirme yöntemidir. benim sitemin trustrankıda 2 dir. dün pr 5 dofollov bir siteye ana sayfadan link ekledim link çıkışı zayıf takip edin nasıl trustrank yükselişe geçecek
Google aktif siteleri hitle ödüllendirirken. Konu girişi zayıf olan sitelere pr değeri veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar pr3 özgün ve her gün güncel siteden herkesle link değişimi ekleneceğiniz site
bayilik
eklemenizi istediğim kod
bayilik veren firmalar
isfikirleri-girisimcilik.com