okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Size birşey söylemek istemiyorum ama insanlar neden bu konuya bu kadar takılıyorlar anlamıyorum. Yani adamlar bizi daha fazla soymak için bi bayi açacaklar resmen. İnsanlardaki bu teknoloji çılgınlığı hem ülkemizin parasının boş yere dışarı akmasına hemde kendi ekonomilerine zarar veriyor.
Adamın cebinde beş kuruş parası olmaz gider ikibin liraya telefon alır gerçekten bazen çok şaşırıyorum.
Bu arada tekrar söylüyorum bu sözlerim size değildi. Sadece insanların artık biraz mantıklı olması gerektiğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mesela ben iphone 4S alalı daha 1 sene olmadı ama en kısa zamanda iphone 5'i de edineceğim. Ama işin saçma tarafı, apple Türkiye'ye mağaza açınca ne olacak ki? Hayır yani apple ürünlerinin fiyatı mı düşecek? Vergi aynı vergi. Gerek yok bence, aynı hizmeti Türk distribütör firmaları zaten veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Fiyatların bu kadar tavan yapmasının sebebi Apple değil bizim ülkemiz, aradaki farkı ayırt etmek lazım artık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sen o telefonu amerika da $2000 a sat bakıym kimse alıyormu? Ama bizim milletimiz modern tabi gider bi maaşını verir telefona. Geçen bi telefon satan arkadaş ilk çıktığında 3650 TL ye iphone 5 sattığını söyledi. Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum, artık insanımız telefonla modernmi, çağdaşmı artık kendini herne hissediyorsa olamayacağını anlamalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.