Merhaba, wyls takipçileri. Bugün sizlere oyun serisi olan "GTA" hakkında düşüncelerimi yazacağım. Tabi ki, hepsi iyi olmayacak. En baştan başlayalım ilk "GTA" ile tanıştığım gün;
Hafif yağmurlu bir gün internet cafenin önünden geçerken içeride olanların çok eğlendiğini fark ettim. İçeriye adımımı attım ve bilgisayarlardan birini seçip şanslı numarama 4'e oturdum. Hangi oyunlar var diye göz gezdirirken bir sürü oyun olduğunu görüp kararsız kaldım. Hemen fareyi bir sağ, bir sola sallayarak rastgele seçtiğim bir oyuna başladım. Bu oyun "GTA" idi hazır,başla derken biranda kendimi oyunun içinde buldum. Görev yapmak yerine yolda gördüğüm insanları döverek öldürüyordum. Belli ki polis bundan mutlu olmamıştı. En iyi adamlarını benim peşime yolladı. Karşılaşma anı gelmişti ekip arabalarından çıkan polisler pusu kurarak teslim olmamı istiyorlardı. Ama benim niyetim içlerinden birini öldürüp silahını almaktı. Arkamdan yaklaşan polisi görmemiş gibi yaptım belli ki inandı kamil, kelepçeyi çıkardı ve beni kelepçelemek üzereyken yerden aldığım taşla kafanı patlatmıştım. Artık silahım vardı diğerleriyle savaşa bilirdim. Şansım varsa gelen özel timlerden bir kaçını öldürüp otomatik silah alabilirdim. Bir kaç polis öldürdükten sonra bir anda şehrin azılı suçlusu olmuştum. Özel timler ayağıma geliyordu, bende bunu bekliyordum. "Geldikleri gibi giderler" mantığıyla hızlıca bana gelen özel tim arabasının sürücüsünü bir tetikçi gibi avladım. Fakat arabanın hemen durmayacağını unutmuştum, hızlıca gelen arabadan kaçarken düştüm ve panikledim. Bu sırada kazadan kurtulan bir özel tim üyesinin kurşun yağmuruna tutuldum. Sağ koluma isabet eden bir kurşun sonucu sinirlenip hiç kullanamadığım, sol elimle özel tim üyesinin kafasını uçurdum. Koşarak aldığım otomatik tüfekle kaçmaya çalışırken, helikopterlerin geleceğini tahmin edemezdim. Yoldan geçen arabaların birini çalarak polisten kaçmaya çalışıyordum. Rastgele bir otoparka girdim. Çaldığım arabayı otoparkın kapısından geçilmeyecek şekilde park ettikten sonra, üst katlara doğru koşarak çıkmaya başladım. 1.Kat,2.Kat son olarak 3.Kata geldim ve gördüğüm şeye inanamamıştım bir subaru önümde duruyordum hayallerimin arabası, çalıp kaçmak için koşmaya başladım o sırada helikopterden gelen mermiler sonucu patladı ve kül oldu. Sinirden kudurmuştum subaru'nın bagajından fırlayan bazukayı görünce şaşırdım. Arabanın sahibinin de iyi niyetli biri olmadığını anladığımda suratımda ki gülümsemeyle bazukayı aldım. Son kat olan 4.Katta özel timlerin paraşütle oraya inip pusu kurduğunu biliyordum. Otoparkın penceresinden gördüğüm helikoptere güdümlü füzeyi kitleyerek bazukayı kullandım. Helikopter pilotu ne yapacağını şaşırmıştı. Hareket edemedi ve helikopterle birlikte yanıp kül olmuştu. İntikamımı almıştım mutluydum, köşedeki motora atlayıp. 4.Kata doğru sürmeye başladım, artık büyük çatışma zamanıydı. Otomatik tüfeğimi elime aldım ve karşılarına çıktım. Çıkar çıkmaz adeta kurşun yağmuru başlamıştı. O kadar kurşun vardı ki önümü göremiyordum, fakat hiç biri isabet etmiyordu motorla birlikte kaçarken ateş etmek zor olsa da kesinlikle benim için avantajdı. Çatıda kim varsa hepsinden kurtulmuştum. Diğer helikopterlerin sesi geliyordu oradan uzaklaşmam lazımdı. Motorla biraz geriye doğru gittikten sonra, çatıdan motorla birlikte atlayıp en yakın tekneye gitmeye karar verdim. Gaza basmıştım artık geri dönüş yoktu. Motor yere değmek üzereyken..... Masa 4 Süreniz Bitti."
Çok güzel gündü fakat motor yere değdikten sonra ne olacağını hiç bir zaman bilemeyeceğiz. Biraz abartarak anlattım ama çoğumuz biliyor ki ; Gta adlı oyun serisi çıkarılmış en iyi oyun serilerinden biri. Benim görüşüm bu. Okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Gelecek makalelerimi okumanızı da isterim.
Kaynak : #Wyls {yarın ne olur bilemem} | Oynarsam GTA Oynarım!