myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence herkes projesini deneyip üzerinde çalışmalı eğer ki başarılı olursa zaten devam eder başarısız olursa demek ki fikir orjinal değil yada yaptığı çalışmalar yetersiz. Örneğin Türkiye pazarına giren Yandex sizce nasıl bu kadar gelişti ? Girdiği bütçe yüksekti demek ki her işin başında bir bütçe ve bir fikir var.
shisha
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi de diyorsunuz ki teknoseyir gibi ama daha amatör. Daha ufak şeylerle başlayacağız falan. Sizden iyileri varken öyle amatör olarak başlama şansınız olmamalı. Bu işe girişecekseniz farkınızı ortaya koymalısınız. Ziyaretçiler neden Teknoseyire değil de sizin sitenize girsin? Bunun cevabını siz veremiyorsanız girmezler. Siz olsanız siz de girmezsiniz.
O yüzden sizin üstünüzde bir şey varsa onu geçmek için sadece uğraşmak yetmez. Maddi olarak iyi durumda olmalısınız. Mesela teknoseyirden önce incelemeleri siz çıkarabilmelisiniz. Ve teknoloji alanında Donanımhaber öncü. Onların incelemelri de harika oluyor. Eğer varsa çevreniz ürünleri Türkiye'ye gelmeden temin edebilirim diyorsanız girişin bu işe. Yoksa boşa zaman kaybı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektronik Tamircisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kaliteli markaların ürünlerini incelemek yerine çin malı cihazları inceleyerek bir fark oluşturabilirsiniz.
Diğer siteler herkesin almak istediği ama alamadığı ürünleri incelerken siz herkesin alabileceği ürünleri inceleyeceksiniz.
arizanotlari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
arkadaşlar asıl yere kimse değinmemiş. Bu ürünleri nerden temin edebiliriz ? ürün incelemesi için ilk önce gönderenin olması gerek. Şimdi benim sıfır maliyetim var ama teknoloji sitem çok iyi ve tutuluyor. Hitim'de çok iyi. Bu yüzden ben nereye başvurabilirim de ürün incelemesi için isteyebilirim.? iyisimi.org diye bi site mesela ürün inceliyor ve oda basit bir blogcu. Bizde yapabiliriz ama bunu nereden temin ediyoruz bunu sormak istiyorum