taha
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
harita
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim şimdiye kadar kullandığım hostgator. çok memnunum ayda yaklaşık 8 dolara sınırsız. ayrıca bildiğim başka site de hostmoster var bu da uzun süreli alırsanız 5 dolara kadar iniyor sınırsız. ikiside güvenilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar sizi bilmem ama komik rakamlara sınırsız hosting satan yerlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. İlk aklınıza gelecek olan ata sözü ucuz etin yahnisi olmaz. m2host.com kullanmıştım bir ara 3 yıllık domain alınca mı ne veriyorlardı öyle bir şey. Sonuç ara ara kesilen sunucular, Türkiye'nin yurt dışı bağlantısından dolayı geciken pingler sunucu yoğunluğu falan. Heleki wordpress gibi, joomla gibi sunucu yoran CMS'ler kullanacaksanız uzak durum. Yakın bir zamanda hostgrator da sınırsız paketi bulunan bir arkadaşımın sitesine wordpress yükledim canımdan bezdim. FTP ile erişimde her tıklamamda 3-5 saniye bekliyordum. Site açılma hızı da aynı. Bunu üzerine yoğun sorgulu ve içerikli bir site ve çok ziyaretçiyi de eklerseniz başınız çok ağrır kanaatindeyim. Ziyaretçileriniz yurt dışından olacaksa çok sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum ama yurt içi ziyaret hedefliyorsanız pek çok kaliteli firma mevcut büyük bir hosting yada VPS alın arkanıza yaslanın derim. Tavsiyem budur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Karinca hosting ve yoncuyu oneririm. Tum domainlerim orada 7 24 yoncunun destekleri acik. ama ucuz ve kaliteli firmalarda var tabi
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bişi sorucam neden sınırsız ? örnek veriyorum 10 gb lık bir disk alanına sahip bir host paketi neyine yetmiycek site dosyaları veri tabanı çooooook mu büyük acaba ? illede sınırsız alıcam diyorsanda türkiyede ki datacenter lar host paketleri veriyor zaten onlardan geç @ozzy5a nickli arkadaşın yazısını okursan anlarsın bağzı şeyleri yada onun dediği gibi gidicem bir vds yada sunucu alıcan vds yide düzgün biyerden alıcan tabiki gene tavsiyem dc lerden direk alman.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sunucu alacaksanız da dgn.net.tr tavsiye ederim. Biraz pahalı olabilir ama her türlü koruması ve online destek hizmetiyle göz dolduran kaliteye sahip.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turhost.com bildiğim kadarıyla bünyesinde pek çok WP barındırıyor, ben memnunum. CPU load limiti %25 trafik ve hosting limitsiz 80 küsür liraydı. Mail yoluyla çok kaliteli destek alabiliyorum. Telefonla muhatap olabileceğim insanlar var vs.. Tavsiye ederim.