-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oncelikle burasi bunlari tartismaya hic uygun bir platform degil
Dediklerinizi cevaplayayim. :)
Ben uzun yillar tribun icerisindeyim. Kayseri'de baslayan maceramiz Istanbul'a kadar gitti.
Avrupa deplasmanlarida dahil genelde her maca gitmeye calisirim ve ben nevizadede mac gunu aktiyla dolasacak kadar cok ultraaslandan adam tanirim. Hepsi yakin zaman icerisinde baska olusumlara gecti fakat yonetim stad icerisinde tek ses istedigi icin uA disinda pankart sokturmuyor iceri... Ultraaslan tamamen kendi acilis fikirlerinden koptu yonetimin oyuncagi haline geldi. Nasil ki son macta biletleri iptal ettirdiler ve 500 e yakin KFY uyesinin stada girisini engelledilerse gercekten yonetimin ortulu odenekleriyle beraber cok degisik islere basladilar. Bunun farkinda olan abilerimiz hep maratona gectiler. Bunun belgesine gerek yok eger biraz takilsaniz tribunde zaten bilirsiniz tuvalet maceralarini yapanlarin kim oldugu nasil iftiralar dondugunu :)
Ayrica dune kadar Galatasaray'liyim demeye utananlar tarihin en buyuk cemaat saldirisi sonucu saha kalktilar. GSTV izlerken badem biyiklilari gorunce hic mi anlamiyorsunuz lobinin nereden geldigini :)
Hic mi akil sir ermiyor hakem hatalarina ?
Biz 1996-2000 arasida Fenerbahce'liydik size top oynatmadigimiz son siralardaykende Fenerbahceliydik farkimiz bu galiba :)
Koreografilerimizi kendi cebimizden karsilamaya calisiyoruz. Kusura bakilmasin taraftarlarimiz yonetim ile anlasamiyor mentalite farki :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tebrik ve takdir etmesini bilen adamlar aranıyor, var mıdır buralarda acaba? :) Yok sanırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SemihT
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Stajyer Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Takdir ve tebrik edilecek adamlar arıyorumda bende onlara rastlayamadım malesef :(
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Temiz bir maç olsaydı tebrik etmesini de biliriz. Sonuç olarak Galatasaray yendi buna diyecek bir şeyim yok helal olsun. Fakat gerçekleri ya da hakem hatalarını kabullenseler çok çok iyi olacak kabullenmiyorlar. Neyse yapacak bir şey yok. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siz hala burdamısınız ya ?? :)
Bende diyorum bu bildirimler nerden geliyor.