-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yeni adsense kullanmaya başladım fakat islam içerikli sitemde borsa sitelerinin ve benim sitemin konusuyla uyuşmayan bir kaç reklam yayınlandığını gördüm reklamları siteme göre nasıl ayarlıyabilirim daha doğurusu böyle bir alternatif yol varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok uzun zamandır bu tarz ayarlarla ilgilenmiyorum lakin sadece görüntülenmesini istemediğin tarzda ki reklamların çıkmasını engelleyebiliyorsun, özellikle görünmesini istediğin tarzda reklamların çıkmasını sağlayamıyorsun. Bir yıla kadar önce böyleydi =) Zaten Google'ın reklam yayınlama mantığı senin içeriğini tarar ve sitendeki kelimelerden yola çıkarak reklam gösterir. Yani sitende borsa, para ve buna benzer konular yada yazılar varsa o nedenle borsa reklamı çıkıyordur.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır hiç böyle bir yazı yok neden çıkıyor bende anlamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google Chrome ile inceleme aldanırsın. İE ile yada Firerox ile siteni incele.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektronik Tamircisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google.com/adsense adresinden adsense paneline bağlanın. "Reklamlara izin ver & reklamları engelle" sekmesine tıklayın ve açılan sayfada "Hassas kategoriler" alt sekmesini seçin.
Bu alt sekmede sitenizde yayınlanmasını istemediğiniz reklam türlerini seçmek için yeşil ok işaretinin üzerine bir kez tıklayın. Tıkladığınız simge kırmızı olunca ve istediğiniz tüm ayarlamaları yaptıktan sonra "kaydet veya uygula" diye bir seçenek aramanıza gerek yok seçimi yaptığınız an kaydedilir.
"Reklamveren urlleri" ve "Reklam ağları" kısmına dokunmamanızı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
arizanotlari.com