netbozum
tr.link

Forum Açacağım Yardım Fikirleriniz ?

22 Mesajlar 3.994 Okunma
acebozum
tr.link

Utopya Utopya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek bilgi işlem VHKİ
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 11 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Facebook çıkalı forumların tadı tuzu kaçtı lakin wmaracı.com ve birkaç belli başlı köklü forum siteleri haricinde dikkat çekici siteler malesef yok.. Mesela benim bir forum sitem var SMF tabanlı ancak beni tatmin etmiyor nedeni ise google ile arası pek iyi degil yalnız yazılım harika ayrıca beleş ben seviyorum.. Google ile arayı düzemek ve güzel şeklide indeklenebilmen içinse sana yardımcı olacak Modifikasyonlar mevcut ve bir çok destek sitesi mevcut..

VBulletin kendini isbatlamış harika bir yazılımdır lakin ücretlidir. Fazla kullanmadığım için birşey diyemyecem..

Şevkini kırmak istemiyorum ama yerinde olsam forum sitesi asla açmam çünkü zamanla üyelerin olacak ve insanları emin ol memnun etmek gerçekten çok zordur birde sabırsızsan varya dayanamaz kapatırsın siteni :)

Bu işler sabır isteyen işler,aşkla sevgiyle ilgiyle işine sarılırsan kesinlikle başarılı olursun...

İyi çalışmlar..

googleasistan
reklam

Serdardulger Serdardulger WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Grafiker
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Açıklaman için teşekkür ederim benim çevremdekiler yeter zaten Dediğim gibi Tuning üzerine açacağız çevremdekiler gelse yeter 50 Çevrim içi bana yeter artar maksat muhabbet olsun :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al