-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
WordPress’in ücretsiz temalar tarihin de ki en iyi temalardan birisi olan HotNews Pro teması artık herkese açık dağıtım da. Temanın özellikleri saymakla bitmeyecek seviyede. Hem Magazin görünümü hem de blog görünümü, bünyesinde gömülü en önemli eklentiler, özel sayfa şablonları ve benim entegre ettiğim bir kaç özellik ile çok özel bir ücretsiz WordPress Temasıdır.
HotNews Pro 2.5 Türkçe WordPress temasının bazı özellikleri;
[*] Magazine Görünümü
[*] Blog Görünümü
[*] Slayder
[*] Açılır Menü
[*] Kategori İkonları
[*] Sosyal Paylaşım Butonları
[*] Rastgele Yazılar Eklentisi
[*] Reklam Alanları
[*] Özel İletişim Formu
[*] Özel Arşiv Şablonu
[*] Ve daha fazlası…
Demosu, indirme linki ve özelliklerinin ve kullanımın detaylı anlatım videosu.
Hotnews Pro Türkçe Wordpress Teması----
Uyarı: isimtescil'in dns sorunu düzelmiştir, şimdi siteye sorunsuz girilip dosyalar sorunsuz indirilebiliyor.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ellerinize sağlık hocam tema harika görünüyor deneyip bakacağım inşallah sorunsuz bir şekilde kurabilirim :)
Ek olarak: Hocam sitedeki indirme linkinde problem var hatalı dosya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Orjinali bu sitede arkadaşlar hatta 2.7 yayınlanmış güzel bir tema ama yabancı dilde.. onun türkçeye çevrilmesi türkiyeye göre ayar verilmesi ne kadar sağlıklı olur bilmem.. ama arkadaşım linki düzeltirse 2.5 i indirip inceleye biliriz. birde bunu kim türkçeleştirmiş yaw hemde o dilden :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
NeoEkonomi adlı üyeden alıntı
Orjinali bu sitede arkadaşlar hatta 2.7 yayınlanmış güzel bir tema ama yabancı dilde.. onun türkçeye çevrilmesi türkiyeye göre ayar verilmesi ne kadar sağlıklı olur bilmem.. ama arkadaşım linki düzeltirse 2.5 i indirip inceleye biliriz. birde bunu kim türkçeleştirmiş yaw hemde o dilden :)
Bahsettiğiniz dil çince ise sormayın hocam :D ingilizce neysede çince :D çince bilen tanıdıkta yok ona çevirttirsek :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Tema güzel fakat indirme linkinde sorun var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sormayın arkadaşlar yaa, domain isimtescil'de. Sürekli dns serverlerinde sorun çıkıyor bunların. Arada bir girilmiyor. O günlerden biriside bu gün maalesef. Şuan da halen çalışmıyor. Adamları aradım, çalışmalar devam ediyor diyor. Bıktım bu firmadan.
Doğrudur şuanda son sürümü 2.7.1 ve çeviri için zaten destek almak zor, ayrıca çok kapsamlı bir tema olduğu için çevirmekte çok uzun sürüyor. Bu sebeple henüz 2.7 sürümünü çevirmesini tamamlamadım. Bitince onuda kullanıma sunucam.
Az bekliyelim arkadaşlar. Olmadı direk buraya da bir dosya atarım, indirebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com