-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Forumda konu açarken illa çok okunsun diye yanlış başlıklar atmayın lütfen. Bu uygulama reklam şirketlerine ilaç gibi bişey sonucda siz belli bir kitleye toplu mesaj göndermek istediğinizde mesajlarınız diğer kutusuna düştüğünden geri dönüşler çok az oluyor halbuki bu şekilde göndereceğiniz tüm mesajlar direk gelen kutusuna düştüğünden geri dönüşler çok daha fazla olacaktır.Toplu mail göndermeden kat kat daha fazla geri dönüş alınabilir bir yöntem.
Örneğin: Siz toplu maille 1 milyon kişiye mail gönderdiğiniz zaman hotmail gibi mail hizmetlerinde mailiniz direk spam kutusuna gider ve birçok kullanıcı tarafından okunmadan silinir ve ödediğiniz paralar çöpe gider ki mail hizmetleri hiçde ucuz değil bende bir zamanlar toplu mail satın aldığımdan biliyorum.
Fakat aynı şeyi facebookda örneğin 50.000 kişiye ciddi bir ticari marka reklamı yaparsanız alacağınız geri dönüşler çok daha karlı olacaktır.
Facebook da ortalama bir beğeninin 5$ seviyesinde olduğunu varsayarsak tek seferlik 1$ cüzi bir rakam.
Rakamlar bizlere yüksek gelebilir fakat herkes için aynı durum söz konusu değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dünyanın sonu değilya kullanmayız olur biter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanki önce facebook vardı millet facebookla yatıp kalkıyor.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dikkat ettim arkadaş olmayanlara gönderilen mesajlarda alıncakmıs.Aslında güzel.Bana birçok kişi soruyordu herkesin mesaj atmasını nasıl engellerim diye en azından otamatik engellencek :D