-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
maya takvimi kelimesinde google görsellerde ilk sayfanın ilk sıralarında olmamdan dolayı son 4-5 gündür acayip artış var. Hele dün isimtescil'in dns sunucusu yüzünden sitem 4-5 saatten fazla kapalı kalmamış olsaydı her halde 10binleri görürdüm bugün.
Bu sebeple şu sıralar ilk sıralardan sürekli düşmekteyim. Acaba ne yapsam tekrar kısa sürede eski yerine çekerim görseli.
Görselin söz konusu linki
maya takvimi . Ayrıca sizlerde en azından bi google +1 yapın şu konuma arkadaşlar, yardımınızla tekrar eski yerime görsel sıralamasın da geleyim. :(
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sen işin gırgırına değinmişsin, benim sitemde Mayaların tarihi ile ilgili bilimsel yazı (kuruluş, genişleme, yıkılma vs.) yazı bile dünya ziyaretçi çekti. Normalde akademik olarak ilgilenmeyenlerin dikkatini çekmeyecek bir yazı ama anladığım şu kıyamet işine kafayı takmış o kadar insan varmış ki bu yazıya bile geldiler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zargana adlı üyeden alıntı
Sen işin gırgırına değinmişsin, benim sitemde Mayaların tarihi ile ilgili bilimsel yazı (kuruluş, genişleme, yıkılma vs.) yazı bile dünya ziyaretçi çekti. Normalde akademik olarak ilgilenmeyenlerin dikkatini çekmeyecek bir yazı ama anladığım şu kıyamet işine kafayı takmış o kadar insan varmış ki bu yazıya bile geldiler.
Kesinlikle le fakat bu konuda Google milletin aklını bulandırdı bence. Çünkü farkettiysen günün doodle'u maya takvimi, haliyle bi tıklayanlar muhakkak oluyordur. Buda bir sürü aramaya ve ziyarete sebep veriyor.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam yorum yaptırın yazınıza yaza siz yapın :) yada spamları düzeltip yayınlayın üstte çıkacaktır eminimki :)