wmaraci reklam
tr.link

Maya takvimi mevzusu bana yaradı gibi

4 Mesajlar 906 Okunma
acebozum
tr.link

CokAsi CokAsi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 41 / 41
  • Ticaret 4, (%100)

maya takvimi kelimesinde google görsellerde ilk sayfanın ilk sıralarında olmamdan dolayı son 4-5 gündür acayip artış var. Hele dün isimtescil'in dns sunucusu yüzünden sitem 4-5 saatten fazla kapalı kalmamış olsaydı her halde 10binleri görürdüm bugün.

Bu sebeple şu sıralar ilk sıralardan sürekli düşmekteyim. Acaba ne yapsam tekrar kısa sürede eski yerine çekerim görseli.

Görselin söz konusu linki maya takvimi . Ayrıca sizlerde en azından bi google +1 yapın şu konuma arkadaşlar, yardımınızla tekrar eski yerime görsel sıralamasın da geleyim. :(

Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
googleasistan
reklam

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Sen işin gırgırına değinmişsin, benim sitemde Mayaların tarihi ile ilgili bilimsel yazı (kuruluş, genişleme, yıkılma vs.) yazı bile dünya ziyaretçi çekti. Normalde akademik olarak ilgilenmeyenlerin dikkatini çekmeyecek bir yazı ama anladığım şu kıyamet işine kafayı takmış o kadar insan varmış ki bu yazıya bile geldiler.
CokAsi

kişi bu mesajı beğendi.

Ne ekersen onu biçersin

CokAsi CokAsi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 41 / 41
  • Ticaret 4, (%100)

Zargana adlı üyeden alıntı

Sen işin gırgırına değinmişsin, benim sitemde Mayaların tarihi ile ilgili bilimsel yazı (kuruluş, genişleme, yıkılma vs.) yazı bile dünya ziyaretçi çekti. Normalde akademik olarak ilgilenmeyenlerin dikkatini çekmeyecek bir yazı ama anladığım şu kıyamet işine kafayı takmış o kadar insan varmış ki bu yazıya bile geldiler.

Kesinlikle le fakat bu konuda Google milletin aklını bulandırdı bence. Çünkü farkettiysen günün doodle'u maya takvimi, haliyle bi tıklayanlar muhakkak oluyordur. Buda bir sürü aramaya ve ziyarete sebep veriyor.

Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam yorum yaptırın yazınıza yaza siz yapın :) yada spamları düzeltip yayınlayın üstte çıkacaktır eminimki :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al